Gazete Vatan Logo
Galatasaray Dörtlere derman Hamzaoğlu!

Dörtlere derman Hamzaoğlu!

Prandelli yönetiminde 4 maçta 4’er gol yiyen G.Saray, yeni hocasıyla çıktığı ilk karşılaşmada 4 attı

Dörtlere derman Hamzaoğlu!

YENİ bir sayfa açıldı dün gece Türk Telekom Arena’da.. Takımın başında ilk maçına çıkan Hamza Hamzaoğlu’na, G.Saraylı oyuncular aldıkları galibiyetle hoşgeldin dedi. . Kimse ilk maçında bir mucize beklemiyordu belki Hamza hocadan ama küçük detaylara bakıldığında sarı-kırmızılar gelecek için umut verdi.

BAŞLAMA?düdüğünden önce Selçuk bütün takımı bir araya toplayıp yedek kulübesine götürdü. Teknik heyetle bütün oyuncular birlikte kenetlenerek Prandelli zamanında verilmeyen takım portesini çizdi. Oyuna gelince de İtalyan teknik adamın aksine Hamza daha ilk maçında bütün camianın, taraftarın istediği çift forvetle başladı 90 dakikaya. 57. dakikada Melo 2. sarıdan oyundan atılana kadarda ilerde oynayan, beraber savunma yapan ve belki de en önemlisi oyunu geride kabullenen değil rakip yarı sahada oynayan bir G.Saray vardı. 10 kişi kaldıktan sonra mecburiyetten 4-4-1’e dönen sarı-kırmızılılar biraz da skoru koruma düşüncesiyle kontra atak futboluna geçti. Nitekim galibiyet golü de böyle geldi..

Haberin Devamı

PANDEV AFFETTİRDİ

5’TE ceza sahasının hemen önünden kazanılan serbest vuruşu kullanan Serdar Özkan mükemmel bir vuruşla topu çataldan ağlara yolladı: 1-0. G.Saray gole hemen tepki gösterdi. 6’da Emre’nin ortasını Semih Güler elle kesince hakem penaltı noktasını gösterdi. Ancak Pandev penaltıyı gole çeviremedi. 15’te Selçuk, Serdar Özkan’a nazire yaparcasına kullandığı frikiği ağlara yolladı: 1-1. 35’te Pandev kendini affettirdi. Ceza sahası içinde yerde kaldı, bu sefer penaltıyı kullanan Selçuk topu ve kaleciyi ters köşelere yolladı: 2-1.

İKİNCİ?yarının hemen başlarında 57’de Felipe Melo ikinci sarı kartı görüp takımını 10 kişi bıraktı. Hemen üstüne de 61’de Erkut harika bir gole imza atarak beraberliği getirdi Eskişehir’e.

Bir süre bocalayan sarı-kırmızılılar oyunu bırakmayıp son dakikada buldukları gollerle maçı koparttı. 83’te Bruma ceza sahasına girdi. Sola çekip sağ köşeye mükemmel vurdu: 3-2. 89’da Emre’nin pasını Umut arka direkte asiste çevirdi: 4-2.