Gazete Vatan Logo
Voleybol Hande Baladın'a şok tehdit: Bu kızdan intikam almadan bana ölüm yok

Hande Baladın'a şok tehdit: Bu kızdan intikam almadan bana ölüm yok

2023 FIVB Milletler Ligi'nde tarihi bir zafere ulaşan Filenin Sultanları'nda yıldız voleybolcu Hande Baladın, skandal tehditlerle karşı karşıya kaldı.

Hande Baladın'a şok tehdit: Bu kızdan intikam almadan bana ölüm yok

FIVB Milletler Ligi'nde unutulmaz bir başarıya imza atarak şampiyonluğa ulaşan Filenin Sultanları'nda yıldız voleybolcu Hande Baladın, şampiyon olduktan yalnızca günler sonra sosyal medya üzerinden korkunç tehditlere maruz kaldı.

KORKUNÇ TEHDİT

Sabah'ın haberine göre A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Hande Baladın, FIVB Milletler Ligi'nde kazanılan şampiyonluğun ardından 3 gün sonra sosyal medyadan tehditler almaya başladı.

'YÜZÜNE ASİT ATACAĞIM'

Mustafa N. isimli kişi "Ben bu kıza diyorum ki senin yüzüne asit atacağım bundan dahi korkmuyor. Bu kızdan intikam almadan bana ölüm yok" şeklinde ifadeler kullandı.

TEHDİTLER SAVURDU

Saldırgan kişi Baladın'ın oynadığı Eczacıbaşı takımına yönelik "Sizin isminizin kurtuluşu yok. Birinizden birine zarar vermezsem sizden beter olayım" tehditlerinde bulundu.

SUÇ DUYURUSNDA BULUNDU

Tehditlerin sonu gelmeyince durumun ciddiyetinden ve can güvenliğinden endişe duyan yıldız voleybolcu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu.

'CAN GÜVENLİĞİM YOK

Milli voleybolcu, dilekçesinde "Can güvenliğim yok. Sistematik bir şekilde mesaj atıyor. Korkuyorum" diyerek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Haberin Devamı

Savcılık tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.