Gazete Vatan Logo
Galatasaray DEVrik Aslan

DEVrik Aslan

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray, sahasında Atletico Madrid'i konuk etti.

DEVrik Aslan

Griezmann 18 ve 25’teki golleriyle Cimbom’un fişini ilk yarı çekti. Yasin’in girmesi sarı-kırmızılıları hareketlendirse de tabela değişmedi. Bu sonuçla grupta sonunculuğa inen G.Saray, Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez 6 maç üst üste kaybetti

ŞAMPİYONLAR Ligi her zaman G.Saray için bambaşka olmuştur. Ligde durum ne olursa olsun, oynan futbol ne kadar eleştiriliyor da olsa G.Saray ne zaman o efsane Şampiyonlar Ligi müziğini duysa çıkar sahaya Avrupalı kimliğine bürünür ve çok başka oynardı. Dün geceye kadar..
LİGDEKi kötü gidişat, kötü futbol dün Atletico karşısında da devam edince İspanyollar cezayı kesti: 2-0. Hem de Hamza Hamzaoğlu’nun aldığı üçlü orta saha önlemine rağmen! Asıl konuşmamız gereken sistem, önlemi kaçan gol, verilmeyen pas vs. değil. Konu 3 kupalı, son şampiyon nasıl bir transfer dönemi geçirdi? Bir yaz döneminde bir takım ancak bu kadar kötü yönde değiştirilebilirdi. Bruma, G.Saray’ın en kötü yedek kulübesinde oturmaz mı? Transferin son günü Melo, Telles yollanır mı? Yerine aldığın oyuncunun belgeleri eksik yollanır mı? Orta sahaya alınan Jem Karacan kadroya bile giremeyecekse almanın anlamı ne?
EVET bu transfer politikasını izlersen Carole, Devler Ligi’ne sol bek, yeni transfer Denayer ilk maçına Atletico karşısında çıkar. Melo’nun boşluğunu stoper (aslında sol bek) Hakan doldurmaya çalışır. Sağ açıkta büyük umutlarla alınan ve sonra kiralana n Bruma’nın yerine kurtarıcı Umut girer.. Sonuç, kaybedilen maçlar..
MAÇA gelince, Atletico oyunun kontrolünü hep elinde tuttu. 18’de Juan Fran’ın ortasını Griezmann gole çevirdi. 25’te uçeri şişirilen topu Godin indirdi, Griezmann da farkı 2’ye çıkardı. 2. yarı 4-4-2’ye geçen G.Saraya kıpırdansa da bir türlü skoru bulmadı maç 2-0 tamamlandı.

Haberin Devamı