Gazete Vatan Logo
Galatasaray Denizli'den istifa sözleri!

Denizli'den istifa sözleri!

Galatsaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Gaziantepspor yenilgisinin ardından çok kritik açıklamalarda bulundu.

Denizli'den istifa sözleri!

G.SARAY’DA üst üste alınan mağlubiyetler sonrasında G.Antep yenilgisi bardağı taşırdı, Mustafa Denizli görevden ayrılma kararı aldı... Hamza Hamzaoğlu sonrasında görevi devralan deneyimli çalıştırıcı dün maçın ardından başkan Dursun Özbek’e saygısızlık olacağı gerekçesiyle ‘istifa ettim’ demedi ancak kararın bugün Özbek ile yapacağı toplantıda resmen bildireceğini açıkladı.

SAHADAKİ futbolu konuşmaya gerek olmadığını belirten Mustafa Denizli, şu sözlerle kararını açıkladı:

“OYUNLA ilgili ne diyebiliriz ki... Ben bu göreve gelirken bir cümle sarf etmiştim. ‘Kariyerimde bir yara alacaksam bu camia için alırım’ dedim. Yara aldıysam da G.Saray için her zaman helal olsun.

‘KEYİFSİZ TABLO...’

YAKLAŞIK 27-28 yıldır bu meslekteyim hayatımın hiç bir döneminde bu kadar yoğun bir çaba ve zaman harcamadım. Ama bazen yeterli olmuyor. Ocak ayında yepyeni bir kadro ve adım atmak istedik ama olmadı. O günden bu güne takımın lideri benim, her türlü sonuçtan ben mesulüm. Keyifsiz bir tablo ortaya çıktı.

KİM ne algılarsa algılasın. Görevden ayrılmayı böyle söylemem saygısızlık olur. Yarın (bugün) başkanla oturup değerlendirme yapacağız. İçinde bulunduğumuz tablo değişime imkan sağlamadı. Yarın (Bugün) saygısızlık olmasın diye başkanla görüşeceğim ve kararımı bildireceğim. Her kararda bir hayır vardır.”

Haberin Devamı