Gazete Vatan Logo
Futbol Bu takım Fransa'da cana can Katar

Bu takım Fransa'da cana can Katar

A Milli Futbol Takımı, Katar ile deplasmanda oynadığı özel maçı ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 kazandı.

Bu takım Fransa'da cana can Katar

HAZIRLIK maçı da olsa, stresli bir gruptan yeni çıkmışız ve rahatız; 2016’ya direkt gidiyoruz, ister istemez bir rehavet bekledik. Milliler ilk yarıda kötüydü, özellikle stoperlerimiz çok adam kaçırdı, golü de böyle bir anda yedik ancak Olcay ile ‘şah’lanıp Arda ile sonuca gittik. Cenk’in gol atması önemliydi, özgüven için.
YUNUS’A yorum yapmak için çok erken. Atınç ise biraz daha hızlanmalı. Kazanma alışkanlığı önemliydi ve kazandık. 25. saniyede golü yiyorduk. Ara pasına Asaad aşırtma vuruş yaptı direkten dönen topu Emre çıkarttı. 26’da orta sahada başlayan hatalar zinciri golle sonuçlandı. Aslında ofsayt taktiği yapıyorduk ama Asaad aradan bir kez daha kaçtı ve kalecimiz Volkan’ın yanından topu ağlarımızla buluşturmayı başardı: 1-0.
SIRA GELDİ YUNANİSTAN’A
60’TA az kalsın kalemizde 2. golü görüyorduk. Haidos soldan vurdu, Volkan hamleyi yaptı, dönen topta Musa Ali vurdu, Topal gole gitmeden ayak koydu. 66’da serbest vuruşu Arda kullandı, top direkten auta çıktı. 70’de Olcay’ın bıraktığı topa Arda güzel vurdu: 1-1.
73’TE rölantide giden maça heyecan ve gol kattık. Olcay inat etti topu kaleciden söktü aldı yanına bıraktı, Arda ortayı yaptı, Cenk de kafayla skoru 2-1’e getirdi.

Haberin Devamı

Türkiye'de Atınç Nukan ile Yunus Mallı ilk kez A Milli formayı giydi. Ayrıca Cenk Tosun, milli formayla ilk golünü bu maçta attı.