Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Boluspor Beşiktaş maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Boluspor Beşiktaş maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası D grubu 3. hafta maçında Beşiktaş deplasmanda Boluspor'a konuk oluyor. D grubunda oynadığı ilk iki maçı aynı skorla kazanan Beşiktaş Boluspor deplasmanında 3. galibiyetinin peşinde. Peki Boluspor Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası D grubu maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Boluspor Beşiktaş maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 3. maçında grubun lideri Beşiktaş deplasmanda Boluspor'a konuk oluyor. Grupta oynadığı ilk 2 maçı aynı skorla kazanan Beşiktaş, Grubun ilk maçında Darıca Gençlerbirliği'ni deplasmanda Kerim Frei'n attığı gollerle devirmişti. Vodafone Arena'da oynanan Beşiktaş Kayserispor maçı ise stad geliri Beşiktaşta ki saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine dağıtılması özelliği ile ayrı bir öneme sahipti. Beşiktaş evinde oynadığı Ziraat Türkiye Kupası D Grubu ikinci maçında yine 2-1'lik skorla sahadan galip ayrılmasını bildi. Peki Boluspor Beşiktaş maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş, kupada 3. galibiyet peşinde

Siyah-beyazlı takım, Ziraat Türkiye Kupası'nın 3. haftasında bu akşam Boluspor'a konuk olacak

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 3. haftasında bu akşam deplasmanda TFF 1. Lig ekibi Boluspor ile karşılaşacak.

Siyah-beyazlı takım, D Grubu'nda ilk iki maçını kazanarak 6 puanla lider durumda bulunuyor. Boluspor ise 3 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

Boluspor ile Beşiktaş arasındaki mücadele, bu akşam saat 20.00'de Bolu Atatürk Stadı'nda oynanacak. Mücadele ATV'nin yeni kanalı A2 TV'den canlı olarak yayınlanacak

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş'in diğer kupa maçlarında olduğu gibi yedek ağırlıklı bir kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor.

İki karşılaşmayı da aynı sonuçla kazandı

Beşiktaş, kupadaki iki karşılaşmasını da aynı sonuçla kazandı. Deplasmanda Darıca Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup eden siyah-beyazlılar, sahasında ise Kayserispor'u aynı sonuçla geçti.

Boluspor ise ilk maçında deplasmanda Kayserispor'a 3-0 mağlup olurken, ikinci karşılaşmasında ise evinde Darıca Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup etti.