Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Bir ceza da Başakşehir'den

Bir ceza da Başakşehir'den

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor, İstanbul Başakşehir'e konuk oldu.

Bir ceza da Başakşehir'den

4’te Onur’un çeldiği topun Yalçın’a çarpıp ağlara gitmesiyle geriye düşen Fırtına 2. yarıda uyandı. Ama 88’de boş kaleye golü atamayan Cardozo’nun 90+2’deki penaltıyı da dışarı atmasıyla son 7 haftada 5. mağlubiyetini aldı

HAFTALAR geçiyor, rakipler, ilk 11’ler değişiyor, fakat Trabzon’la ilgili söylenecek şeyler hiç değişmiyor. Kulüpteki kaosun takımı da kemirdiği belli. Ancak haftalardır değişmeyen kötü oyunun gerekçesini bununla açıklamak pek de mümkün değil.
BAŞAKŞEHİR karşısında da yeni bir şey yoktu Trabzon cephesinde. Daha 4 dakika geçmişti ki Visca’nın kornerini Mahmut kale önüne indirdi, Onur’un can havliyle çeldiği top Yalçın’a çarpıp gol oldu: 1-0. Oyunun tek hakimi olan ev sahibi, Yalçın, Alparslan ve Mahmut’la tehlikeler yarattı. Fırtına ilk pozisyonunu ise 45+2’de Mehmet’in ortasında kafayı kötü vuran Cardozo ile buldu.
BASKI BAŞLADI
50’DE Mossoro, Douglas’ı müthiş geçti. Aşırttığı top kaleye giderken Aykut son anda golü önledi. 60’tan sonra ise klasik uyanışı başladı Trabzon’un ama nafile! N’Doye ve Yusuf’un da girmesiyle rakibini sahasına hapsetmeye başlayan bordo-mavililer, 61 ve 68’de Mehmet net fırsatları harcarken 71’de Cavanda’nın ortasında N’Doye kafayı kaleciye teslim etti.
88’DE inanılmaz bir gol kaçtı. Sağ kanattan çizgiye hızla inen Yusuf, Cardozo’ya çevirdi. Günün yıldızı Yalçın da temas edince Paraguaylı boş kale yerine dışarı attı. 90+2’de ise haftayı kurtaracak fırsat geldi. Volkan kornere çıkmasın diye çok uğraştığı topu Yusuf’a hediye etti, sonrasında da genç
oyuncuyu düşürdü. Penaltıyı kullanan Cardozo topu dışarı atınca kan kaybı devam etti.

Haberin Devamı