Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "Ben kolay pes etmem"

"Ben kolay pes etmem"

Fenerbahçe’nin ligin geride kalan 6 haftasında forma şansı bulamayan Çek defans oyuncusu Kadlec, “Benim asıl yerim stoper. Ama hocam sol bekte görev verirse de çıkar oynarım” dedi.

"Ben kolay pes etmem"

Fenerbahçe’de disiplinli futboluyla olduğu kadar, tutarlı kişiliğiyle de ön plana çıkan Çek oyuncu, “Türkiye’de yabancı kontenjanıyla ilgili sınırlamayı biliyorum. Bunu bilerek buraya geldim. Evet, oynamıyorum ama bu bundan sonra da oynamayacağım anlamına gelmiyor.

Ben asla pes etmem. Bundan sonra 11’deki yerimi almak için daha fazla çalışacağım. Şu anda kendimi fizik ve mental anlamda çok iyi hissediyorum. Ersun Yanal’ın iyi giden bir takımı bozmama düşüncesine de saygı duyuyorum. Ama ben kolay pes edecek bir adam değilim” diye konuştu.

Sezon başında Bayer Leverkusen’den transfer edilen Kadlec, son haftalarda sol bekte iyi performans gösteren Caner Erkin’den de övgüyle bahsetti: “Caner, gerçekten çok iyi oynuyor. Bence çok efektif bir futbolcu. Açıkçası oynamayı hak ediyor. Takıma büyük katkısı oldu” ifadelerini kullandı.

SIKINTILAR BANA DA YANSIDI

Menajeri Mithat Halis’le sık sık bir araya gelen Kadlec, son görüşmede temsilcisine bunları aktarırken, önemli bir durum tespitinde de bulundu: “Sezona sıkıntılı başladık. Yeni bir oluşum. UEFA’nın verdiği ceza...

Maalesef istediğimiz sonuçları alamadık. Bu dönemde oynayan oyuncular da kötü sonuçlar nedeniyle performans açısından eleştirildi. Ben de eleştirildim. Bunlar normal. Asla yılmam. Çok çalışıyorum ve hırslıyım. Formayı kazanacağım. Benim asıl yerim stoper. O bölgede oynayınca kendimi daha iyi hissediyorum. Ama hocam sol bekte görev verirse de çıkar oynarım”dedi.

(Bugün)

Haberin Devamı