Gazete Vatan Logo
Futbol Barbie zirvesi

Barbie zirvesi

Aysal ve Terim taraftarlara bayram sürprizi yapabilmek için Bodrum’da başkanın yatında biraraya geldi

Barbie zirvesi

Aysal, Muntari ile anlaştıklarını ancak Riera’ya bu kadar para vermek istemediğini belirtirken, Avrupa’da transferin dün kapanmasıyla G.Saray tekrar atağa kalkıyor...

G.SARAY’DA önceki gün canlı yayında taraftarlara bayram müjdesi vermek istediklerini açıklayan teknik direktör Fatih Terim, başkan Ünal Aysal’la kritik bir zirve gerçekleştirdi. Terim sabah Lig TV’de katıldığı programında transferlerin gerçekleşmesi için yoğun bir çaba harcadıklarını ifade ederken, ikili aynı gün akşam saatlerinde Bodrum’da biraraya geldi. Ünal Aysal’ın 54 metre uzunluğundaki ‘Barbie’ isimli motoryatında gerçekleşen buluşmada Fatih Terim sol kanadın ön bölümüne yani Arda’nın mevkiisi ile santrfora oyuncu istediğini başkana iletti.

ÜNAL Aysal ise şu ana kadar Inter’li Sulley Muntari ile anlaştıklarını ifade ederken, günlerdir kulübün gündeminde yer alan Olympiakos’lu Albert Riera ile ilgili olarak ise “Riera’ya bu kadar para vermeyelim. Avrupa’da transfer borsasının kapanmasını bekleyelim” dediği öğrenildi. İkili bu konuşma üzerine bekleme kararı alırken, Avrupa’da transfer dün itibariyle sona erdi. Sarı-kırmızılılar şimdi buna göre yeni bir strateji geliştirerek, Türkiye’de transferin son günü olan 5 Eylül’e kadar belirlenecek isimleri kadroya katmaya çalışacaklar.

AKLI HÂLÂ ARSHAVIN’DE

BU arada Aysal ile Terim’in bu zirvede başkanın “Yıldız futbolcuya para verebilirim” demesine karşın Podolski ya da Gyan gündeme geldiğinde yönetimde “Bu kadar para vermeyelim” ikileminin de konuşulduğu öğrenildi.

BU arada Arda’nın Atletico Madrid’e transfer olmasının ardından birçok oyuncu gündeme gelmesine karşın Ünal Aysal’ın aklındaki ismin halen Andrey Arshavin olduğu ve başkanın Arsenal’li yıldızın transferi için son ana kadar uğraşmaya devam edeceği de öğrenildi.

Aslan, Gyan için kararsız

Sunderland golcü için 7 milyon Euro isterken, G.Saray ise sola transferi bedavaya getirirse gündeme alacak...

TÜRKİYE’DE transferin tamamlanmasına 5 gün kalırken, G.Saray’da hareketli saatler yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon F.Bahçe’nin de gündeminde yer alan Asamoah Gyan’ı Rennes’den 13 milyon Euro’ya kadrosuna katan Sunderland beklenen verimi alamadığı ve satışa çıkardığı Ganalı golcünün adı sarı-kırmızılılarla anılıyor. Premier Lig’de 31 maçta 10 golü bulunan Gyan’ı Sunderland 7 milyon Euro bonservis karşılığında elden çıkarmanın hesaplarını yaparken G.Saray yönetiminin ise kararsız kaldığı öğrenildi.

ASAMOAH Gyan’ın menajerliğini sarı-kırmızılıların anlaştığı Muntari’nin de menajeri olan Fabien Piveteau yaparken, yönetimin sol kanada alınacak oyuncunun bedavaya gelmesi durumunda Ganalı yıldızı gündemine alması bekleniyor.

Gürcan: Muntari tamam

G.SARAYLI yönetici Celal Gürcan, Inter’in Ganalı yıldızı Sulley Muntari’de sorun olmadığını belirtirken “Transfer bitti diyebiliriz” şeklinde konuştu. Radyospor’a açıklamalarda bulunan Gürcan, Benayoun için ise “Bir takım sorunlar var; sadece eşinden değil, kendisinden de kaynaklanan sorunlar var. Ne olacağını bilmiyorum. Ama bu transfer son dakikaya kadar her türlü sürpriz olabilir” ifadelerini kullandı.

Podolski’de hâlâ umut var

G.SARAY’IN Köln’ün astronomik bonservis istemesi nedeniyle vazgeçmek zorunda kaldığı Podolski’de ufak da olsa hâlâ umut ışığı var. Podolski’nin bağlı bulunduğu menajerlik şirketinden Andreas Stots, Alman yıldızın hâlâ kulübüne kalmak istediğini iletmediğini belirtirken “Kaptanlık görevi elinden alındığı için mutsuz. Köln’den ayırlıp G.Saray’a gidecek diyemeyiz. Kulüpler isterse bu transfer olabilir” dedi.

Haberin Devamı