Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Avni Aker'in buld'Özer'i

Avni Aker'in buld'Özer'i

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor, sahasında Bursaspor'u konuk etti.

Avni Aker'in buld'Özer'i

Bu sezon kendi sahasında ‘Fırtına’ gibi esen bordo-mavililer, son haftaların formda ekibi Bursa karşısında 46’da ilk isabetli şutunda Özer Hurmacı’yla golü buldu, evinde 11. kez kazandı

AVRUPA kupalarına katılmak için mücadele eden iki takım Trabzonspor ile Bursaspor, Avni Aker’de karşı karşıya geldi. İlk ciddi gol pozisyonuna konuk takım girdi. Daha 2. dakika dolmamıştı ki, Volkan kaleci Hakan ile karşı karşıya kaldı. Attığı şut Hakan’dan döndü. Dönen top Josue’nin önünde kaldı. Bu oyuncunun şutunu kaleci Hakan bir kez daha açısını kapatarak önledi.

TRABZONSPOR, kalesinde 2. tehlikeyi 21’de yaşadı. Bosingwa’nın kaptırdığı topla Bakambu ceza alanı içerisinde topla buluştu, altı pas çizgisine çaprazdan girip vurdu kaleye paralel giden topa Fernandao dokunamadı. Konuk takım mutlak bir golden oldu.

HAKAN DEVLEŞTİ

FIRTINA ilk tehlikeyi ise rakip kalede 25’te yarattı. Erkan Zengin getirdiği topu Yusuf’a aktardı, o da ceza sahası önüne çıkardı, Medjani’nin sert şutu az farkla üstten auta çıktı. Böylece maçta ilk yarı golsüz sona erdi.

Haberin Devamı

BORDO-mavililer ikinci yarıya golle başladı. 46’da ceza alanı içerisinde topla buluşan Özer Hurmacı sağ ayağının içi ile topu Bursa kalecisi Harun’un solundan filelere gönderdi: 1-0.

71’DE son haftaların formda ismi Hakan Arıkan kalesinde yine devleşti. Fernandao karşı karşıya kaldı, attığı sert şutu Fırtına’nın başarılı file bekçisi kornere çelerek gole izin vermedi.

CEZA sahası dışında Belluschi’in düşürülmesi ile 90’da kaznılan serbest vuruşu yine bu oyuncu kullandı. Top üst direğe çarpıp auta gitti. 90+2’de ise Mehmet Ekici’nin bulduğu fırsatta kaleci Harun golü engellerken karşılaşma da 1-0 sona erdi.