Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan'ın evinde huzur yok

Aslan'ın evinde huzur yok

Galatasaray seyircisinden yoksun çıktığı maçta toplamda 10'uncu, iç sahadaki 6'ncı yenilgisini Kasımpaşa'dan aldı.

Aslan'ın evinde huzur yok

TARAFTARSIZ futbolun da hiç zevki olmuyor diye bir klişe ile maç yazısına normalde başlamak uygun olurdu. Ancak Tudor’un anlamsız oyuncu değişiklikleri, G.Saraylı oyuncuların bitse de gitsek tavırları, skoru bulan Kasımpaşalıların süreye oynamaları, hakemin çaldığı çalmadığı düdükler, sahadan amatörce kendini attıran Tolga Ciğerci derken bütün İstanbul toplanıp Arena’ya gitse de kimse 90 dakika ortaya konan oyundan zevk alamazdı!

G.SARAY adına Avrupa kupalarına katılmak için artık her maç final. Evet sarı-kırmızılılar taraftarından yoksundu. Evet boş tribünler altında maça motive olmak her zaman zordur. Ama sen bu kadar kritik bir dönemdeyken, Trabzonspor kaybetmişken lig sıralamasında avantajı yakalama fırsatını yakalayabilecekken bu kadar isteksiz, bu kadar kötü futbol nasıl oynayabilirsin?

TUDOR’UN da ilk 11’ine bakınca hem kadro da hem de sistemde değişikliğe gitmediğini görenler her halde umutlanmıştır Kasımpaşa maçı öncesi. Ama Hırvat teknik adam bu sefer de maç içinde kimsenin anlam veremediği bir değişiklik yaparak tabir-i caizse ayağına sıktı. 18. dakikada hiçbir sakatlığı yokken Bruma’yı kenara aldı.

Haberin Devamı

HÜCUM YAPAMADI

RAKİP kaleye gitmekte zorlanan G.Saray bu dakikadan sonra kalesini koruyamadı ve 3-1 gibi ağır bir skorla sahadan ayrıldı. 25’te Ahmet’in sektirdiği topu alan Adem harika bir pas attı. Ceza sahasının dışında topla buluşan Castro perdeyi açtı. 59’da Tolga kendini göstere göstere ikinci sarı karttan kendini attırdı.

63’te G.Saraylılar ceza sahasında Abdullah’ın elle oynadığı gerekçesiyle penaltı beklerken gelişen kontrada Turgut Doğan Şahin farkı ikiye çıkarttı: 2-0. 81’de Turgut’un ara pasında Castro durumu 3-0’a getirirken, Sneijder’in jenerik olacak golü ile maça son noktayı 3-1 ile koyuldu.