Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan'dan 4x4'lük geri dönüş

Aslan'dan 4x4'lük geri dönüş

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, Gençlerbirliği'ni konuk etti.

Aslan'dan 4x4'lük geri dönüş

Galatasaray, ilk yarıyı 1-0 yenik kapattığı maçta sahasında Gençlerbirliği'ni 4-1'lik skorla yenerek Benfica maçı öncesi moral depoladı.

İLK yarıyı G.Birliği karşısında 1-0 geride kapayan G.Saray, Chedjou’nun 1 asist 1 de golle kilidi açtığı gecede müthiş bir geri dönüş yaptı. Aslan 3 puanı alıp hem ligdeki rakiplerinin puan kaybını beklemeye başladı hem de Benfica maçı öncesi moral depoladı.
HAMZA Hamzaoğlu Atletico maçı öncesi yaptığı hatayı, Benfica maçı öncesi yapmayarak taktiksel değişikliğinin provasını G.Birliği karşısında yaptı. Orta sahayı Selçuk, Rodriguez ve Bilal ile üç-ledi, Sneijder ve Podolski’yi de kanatlara çekti. Bu taktiksel hamle ilk yarıda skora ters olarak yansısa da pozitif anlamda iyileşen bir G.Saray vardı sahada. Selçuk mili takımda olduğu gibi defansa daha yakın oynadı. Bu sayede sarı-kırmızılıların çok eleştirilmesine yol açan rakipelere çok pozisyon verme hasta-
lığı iyileşmişti. Ancak ilk yarıda iki bireysel hatadan biri gol oldu.
CHEDJOU’DAN ÖNCE ASİST SONRA GOL
12’DE Chedjou’nun hatası sonrası Stancu’nun vuruşu direkte patladı. 37’de ise tartışmalı pozisyonda Bilal’in kaptırdığı top sonrası El Kabir, Muslera’yı geçerek skoru 1-0 yaptı.
İKİNCİ yarıya G.Saray golle başladı. 49’da Chedjou’nun soldan ortasını Bilal kafayla asiste çevirdi: 1-1. 53’te Selçuk’un kullandığı kornerde ön direkte Chedjou ağlara yolladı: 2-1. 68’de ise Yasin, Sabri’nin ortasında farkı ikiye çıkardı: 3-1. 86’da Burak kendi kazandırdığı penaltı sonrası gecenin skorunu belli etti: 4-1.

Haberin Devamı