Gazete Vatan Logo
Antalyaspor Antalyaspor'a yıldız yağmuru

Antalyaspor'a yıldız yağmuru

Eto'o transferiyle adını dünyaya duyuran Akdeniz ekibi frene basmıyor.

Antalyaspor'a yıldız yağmuru

Antalyaspor, Süper Lig’i yıldızlarla donatmaya kararlı. Bir sezon aradan sonra geldiği dev arenada önce Kamerunlu Süperstar Samuel Eto’o’yu kadrosuna katıp adını dünyaya duyuran Kırmızı-Beyazlılar, bir süredir Ronaldinho’yu da renklerine bağlamak için uğraşıyordu. Bu transferi bitirmek için gün sayan Akdeniz ekibi, kaleyi de dünyaca ünlü bir isme emanet etme peşinde: Victor Valdes...

Edinilen bilgiye göre uzun yıllar Barcelona’da forma giydikten sonra Manchester United’ın yolunu tutan deneyimli file bekçisiyle her konuda anlaşma sağlandı. Ada deviyle bir yıl daha sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki kaleci için bonservis görüşmeleri sürüyor. Başkan Gültekin Gencer yaptığı açıklamada, “Pürüzleri halledersek Valdes de birkaç güne kadar Antalyaspor forması giyecek” dedi.

R10 İÇİN GERİ SAYIM

Ronaldinho konusu da hafta sonuna kadar netleşecek. Ülkesinden Fluminense’yle görüşen, Arjantin ve Katar’dan da teklifler aldığı öğrenilen Sambacı’yı en iyi teklifi Antalyaspor’un yaptığı belirtildi. Kararını pazar gününe kadar bildirecek olan R10’un da Antalyasporlu olması artık an meselesi.

Haberin Devamı

KVESIC VE TUNCAY YOLDA

Yıldız transferlerin yanında takıma direkt katkı sağlayacak isimler üzerinde de çalışan yönetim, Bosna Hersek’in Zelenjcar takımından 24 yaşındaki sol kanata oyuncusu Kvesic’le de anlaşma sağlandı. Antalyaspor, ayrıca son olarak Katar’da Bülent Uygun’un takımı Umsalal’de forma giyen ve sözleşmesi sona eren Tuncay Şanlı ile de görüşüyor. Tecrübeli futbolcunun da Antalyaspor forması giymesi gündemde.

(Fanatik)