Gazete Vatan Logo
Futbol Alternatifi Türkiye'de mi?

Alternatifi Türkiye'de mi?

Corinthians'ın yeni teknik direktörü Ronaldo'nun yerine golcü arayışlarına başladı

Alternatifi Türkiye'de mi?

Ronaldo'nun alternatifi Deivid De Souza mı oluyor?

Corinthians'ın yeni teknik direktörü Adilson Batista, futbol hayatının sonbaharındaki Ronaldo'nun yerine golcü arayışlarına başladı. Brezilyalı teknik adamın, 'Il Fenomeno' lakaplı golcünün yerine alınmasını istediği isimlerin ilk sırasında Fenerbahçe'nin Sambacısı Deivid De Souza'nın olduğu bildirildi.

Brezilya basınında yer alan haberlerde, Batista'nın özellikle Deivid'in transfer edilmesini çok istediği, ancak Brezilyalı futbolcunun Sarı-lacivertli ekiple daha 2 yıllık sözleşmesinin bulunmasının bu transferin gerçekleşmesini güçleştirdiği ifade edildi. Ayrıca, Deivid'in Fenerbahçe'den aldığı yıllık ücretin yüksek olmasının da transferin önündeki bir başka engel olduğu okuyuculara aktarıldı.

2006 yılında Portekiz'in Sporting Lizbon'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Deivid De Souza, Sarı-lacivertli ekibin Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadığı 2007-08 sezonunda sergilediği performansla büyük beğeni toplamıştı. Ancak Brezilyalı futbolcu, daha sonra geçirdiği sakatlığın ardından bir türlü eski performansını yakalayamadı ve son yıllarda yedek kulübesine adeta hapsoldu!..

Haberin Devamı