Gazete Vatan Logo
Beşiktaş A planı Gökhan, plase Montoya!

A planı Gökhan, plase Montoya!

İdarecilerin tek şartı Avrupa’dan istediği teklifi alamayan oyuncunun kamuoyu nezdinde kendilerinden özür dilemesi. Aksi halde Barcelonalı Martin Montoya sağ bek için en güçlü aday!

A planı Gökhan, plase Montoya!

GÖKHAN Gönül’le karşılıklı demeçlerle yolları resmen ayıran F.Bahçe cephesinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milli oyuncunun Beşiktaş ya da Avrupa’dan bir takıma imza atmasına kesin gözüyle bakılırken, rüzgar bir anda yeniden sarı-lacivertlilere doğru döndü.

KULÜBÜN Mehmet Topal’la yeniden anlaşması Gönül’ü derinden etkilerken, gerek yurt dışından gerekse Türkiye’den F.Bahçe’nin önerdiği rakama yakın bir teklif bulamadı. İşin her iki boyutta da ‘duygusal’ yönü ağır basınca Avrupa Şampiyonası’ndaki oyuncu yönetime haber yollattı.

ARTIK efsaneleştiği sarı-lacivertli formayı yeniden giymek istediğini belirten Gökhan’a sarı-lacivertli idareciler de sıcak bakıyor. Ancak tek bir şartla. O da kendilerini iftira atmakla suçlayan oyuncunun kamuoyu nezdinde özür dilemesi.

BOMBA YAKINDA PATLAYACAK

KISACASI tüm planlamalarını tecrübeli yıldızın geri gelmesi üzerine yapan başkan ve kurmayları, çok değil birkaç gün içinde bombayı patlatabilir. Bu hamleyle kırgın olan taraftarların gönlünü bir kez daha fethedecek olan sarı-lacivertliler, böylelikle bir başka oyuncuya bonservis bedeli ödeme yükünden de kurtulup maddi anlamda büyük avantaj sağlayacaklar.

Haberin Devamı

BARCALI CEPTE!

F.BAHÇE yönetimi sağ bek için Gökhan Gönül’ü beklese de aylar önceden bu mevkiye alternatif bulmuştu zaten. Şu an Fransa’da ay-yıldızlıların başarısı için ter döken Gökhan yönetimle yeniden anlaşamazsa F.Bahçe, Barcelona’nın gözden çıkardığı Martin Montoya’yı transfer edecek.