Gazete Vatan Logo

Sarımsak Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...sarımsak Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?

Sarımsak kürü antibiyotik etkili en sağlıklı besinlerden biridir. Pek çok hastalığı tedavi eden sarımsak kilo vermek isteyen kişiler için de ideal bir seçimdir. Yapılan sarımsak kürü vücuttaki tüm ödemi atmaya yardımcı olur. Limon ve sarımsak ile yapılan bu tarif kısa sürede istenen kiloya ulaşımı sağlar.

Sarımsak Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...sarımsak Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?

Üstelik içerisinde bir miktar nane bulunması ödemin daha hızlı atılmasına yardımcı olur. Sarımsak kürü sindirim sisteminde de etkilidir. Özellikle kilo vermek isteyen fakat sindirim rahatsızlıkları yaşayan kişiler sarımsak kürü tüketerek daha hızlı bir metabolizma düzeni sağlamaktadır.

Sarımsak Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri

Pek çok hastalığa karşı tedavi görevi üstlenen sarımsak, hazırlanan kürler ile kilo vermeye de yardımcıdır. Kilo verme hızını ikiye çıkartan sarımsak kürü içerisinde limon ve nane de yer almaktadır. Tüm malzemelerin blenderdan geçirilmesi ile kür püre kıvamı almaktadır.

Bu şekilde tüketim ya da içine su eklenerek içilmesi tavsiye edilmektedir. Hastalıklara karşı savaşan bu kür vücutta ödem birikmesini engeller ve metabolizmayı canlandırır. Üstelik güçlü sindirim sistemi oluşturarak kalori alımını da aza indirir. 

Sarımsak Kürü Nasıl Yapılır?

Sarımsak kürü limon sarımsak ve nanenin alınıp blender içerisinde geçirilmesi ile yapılmaktadır. Bu tarifte isteyen kişiler 1 litre su ekleyerek daha sıvı bir kür elde etmektedir. Kürün içilmesi vücuttaki toksinlerin hızla atılmasını sağlar.

Haberin Devamı

Her bir malzeme sağlık açısından faydalı ürünlerden oluşmaktadır. Özellikle güçlü etkisi ile kilo verme oranı da artmaktadır. Limon toksinlerin atılmasında en etkili olan besinlerden biridir. Bu nedenle kürlerde mutlaka kullanılmaktadır.

Sarımsak Kürü Kullanılır?

Sarımsak kürü tarifi hem püre hem de sıvı olacak şekilde kullanılmaktadır. Sarımsak kürü sayesinde kilo vermek ve istenen görünüme kavuşmak oldukça kolaydır. Malzemelerin tamamı birbiri ile karıştırılarak kür kıvamını almaktadır. Ardından gün içerisinde tüketilmektedir.

Sarımsak Kürü Faydaları Nelerdir?

C vitamini deposu olan sarımsak kürü hastalıklardan korurken aynı zamanda kilo verme oranını da arttırır. Üstelik metabolizması yavaş olan kişilerde en etkili kür çeşitlerinden biridir. Sağlıklı kilo vermek ve kalıcı kilo vermek isteyenler sarımsak kürü içeriğinden faydalanmaya başlamaktadır.