Gazete Vatan Logo

Limon Sarımsak Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...limon Sarımsak Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?

Limon sarımsak kürü son zamanların en sık tüketilen kürlerinden biridir. Bu kür tarifi sayesinde hızlı kilo vermek mümkün hale gelmektedir. Bağışıklık sistemini güçlendiren yapısı ile beraber sindirim sistemini de çalıştırmaktadır. Vücutta biriken toksinlerin atılmasında etkilidir.

Limon Sarımsak Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...limon Sarımsak Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?

Tıkalı olan damarları açmaya yardımcıdır. Kalp krizi ve benzeri rahatsızlıkları önlemektedir. Limon vücuttaki sağlıklı hücrelerin artmasına yardımcı olur. Aynı şekilde kilo verme hızını da ikiye katlar. Şifa deposu olan bu kür günlük tüketim sonucunda istenen kiloya ulaşımı kolay hale getirmektedir.

Limon Sarımsak Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri Nelerdir?

Limon sarımsak kürü tarifi 1 adet limon ve iki diş sarımsak kullanılarak yapılmaktadır. Bu tarif iki malzemenin bir kap içerisinde karıştırılması ve püre haline getirilmesi ile tamamlanır. Yapılan bu püre yaklaşık 2 tatlı kaşığı kadar çıkmaktadır. Sarımsağın kilo verdirme etkisi pek çok kişi tarafından bilinir.

Bu sebeple diyet listelerinde de mutlaka yer alan besinlerden biridir. Bu kür aynı zamanda suya atılarak da yapılmaktadır. 1 adet dilimlenmiş limon ve birkaç diş sarımsak ılık su içerisine atılarak bekletilmektedir. Gün içerisinde tüketilerek vücuttaki ödem kısa sürede atılmaktadır.

Limon Sarımsak Kürü Nasıl Yapılır?

Limon sarımsak kürü tarifleri hem su içerisinde hem de püre hali ile yapılmaktadır. Su içerisinde yapılan tarif tüm malzemelerin kesilmesi ve dilimlenmesi ile suya atılması şeklinde uygulanmaktadır. Bu suyun gün içerisinde tüketilmesi kilo verimini hızlı hale getirmektedir.

Haberin Devamı

Püre formu alan kürler de sabah aç karnına tüketilerek sindirim sistemini çalıştırmaktadır. Sarımsaklar hem rendelenmekte hem de doğranarak tüketilmektedir. Vücutta biriken yağların atılmasına yardımcı olan bu kür günlük hayatta sıkça tüketilmelidir.

Limon Sarımsak Kürü Nasıl Kullanılır?

Limon sarımsak kürü kullanımı su içerisinde her gün düzenli şekilde tüketilerek gerçekleşmektedir. Bu tarif vücudun yağ birikimini de önlemektedir. Aynı zamanda kalp ve damar tıkanıklıklarını da önlemeye yardımcı olur.

Limon Sarımsak Kürü Faydaları Nelerdir?

sarımsak kürü damarları açmakta ve kalp ritmini düzene sokmaktadır. Yağ birikimini önleyerek kilo verme hızını arttırmaktadır. Kolesterolü düşürerek şeker dengesini de korur ve organların çalışmasında etkilidir.

Haberin Devamı