Gazete Vatan Logo

Göbek yağlarınızdan nasıl kolayca kurtulabilirsiniz?

Havaların ısınmasıyla hepimizi bir endişe sardı; göbek yağlarımızdan nasıl kurtulacağız? Park Sima Zayıflama Merkezi yöneticisi Gülşen Altın, Vanquish sistemini öneriyor

Baharla birlikte arınmanın ve fazlalıklardan kurtulmanın zamanı geldi. Ne de olsa yaz kapıda. İncelmek, hafiflemek ve sıkılaşmak lazım. Peki ya göbek yağlarından nasıl kurtulacağız diyorsanız, Vanquish işte tam bu noktada devreye giriyor. Göbek yağlarına ağrısız-acısız elveda demek isteyenler için yaratılan ve ilk geniş alanlı radyofrekans sistemi olan Vanquish dünyada yeni bir trend başlattı. Dengesiz beslenme, kışın alınan kilolar, hareketsiz bir yaşam tarzı, sık kilo alıp verme... Ya da hamilelik, insülin direnci, hipoglisemi ve şeker hastalığı… Sonuç ise bel ve göbek bölgesini kaplayan geniş çaplı yağ tabakası. Ancak Vanquish adlı teknik göbek yağlarını yok edeceğini iddia ediyor. Uygulama sonuç odaklı, hızlı ve kalıcı olan yeni bir uygulama. Bel ve göbek çevresindeki yağları eritmek için özel olarak tasarlanan Vanquish ile daha daha kısa sürede daha ince estetik bir bedene sahip olmak mümkün deniyor.

Neştersiz, iğnesiz, acısız

Neştersiz, iğnesiz, ağrısız ve acısız… Bu tekniğin en önemli özelliği bu. Tüm dünyada oldukça büyük ilgi gören yöntemden, Avrupa ve Amerika’da neştersiz güzellik trendini başlatan uyguama olarak söz ediliyor. Vanquish, Türkiye’de sadece Nişantaşı Park Sima’da uygulanıyor.

Haberin Devamı

Beslenme Uzmanı ve Park Sima Zayıflama Merkezi’nin yöneticisi olan Gülşen Altın’ın verdiği bilgilere göre; Vanquish diğer radyofrekans cihazlarına göre 200 watt güçle ve dolayısıyla 2 katı etkiye sahip, dünyanın ilk “Geniş Alanlı Radyofrekans Sistemi.” Hızlı, geniş alanlı ve sonuç odaklı bir sisteme sahip olmasının yanı sıra, daha ilk uygulama ile yağ yakım süreci başlıyor. Çünkü uygulama sırasında yağ hücreleri anında sıvılaşarak vücuttan atılıyor. Bu yüzden de kısa süreli birkaç seans sonunda 2 beden incelme sağlıyor. Dünya çapında en prestijli ödüllerden biri olan Reddot Awards’ı kazanan FDA onaylı bir tedavi yöntemi olan Vanquish, yağ azaltımında neşter ve iğne gibi tıbbi müdahaleyi ortadan kaldırdığı için kişinin konfor ve güvenliğini koruyor.