Gazete Vatan Logo

Gümüşhane'de sahur ve iftar saat kaçta yapılacak? 2020 Gümüşhane Ramazan İmsakiyesi! İşte Gümüşhane sahur ve iftar saati!

Huzur ve bereket ayı 11 ayın sultanı ramazan, Gümüşhane'de ilk sahur ile başlıyor. Peki, Gümüşhane'de iftar ve sahur saat kaçta yapılacak? Teravih namazı saat kaçta kılınacak? İşte, Ramazan ayının 2020 Gümüşhane imsakiye bilgileri ve Gümüşhane iftar ve sahur vakti...

Gümüşhane'de sahur ve iftar saat kaçta yapılacak? 2020 Gümüşhane Ramazan İmsakiyesi! İşte Gümüşhane sahur ve iftar saati!

Gümüşhane'de sahur saat kaçta yapılacak, sahura saat kaçta kalkılacak sorusu, Ramazan ayına girdiğimiz bugünlerde sıklıkla araştırılmaya başlandı. Gümüşhane'de bu yıl Ramazan corona virüs nedeniyle evlerde geçecek. Gümüşhane'de iftar ve sahur saatleri, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hazırladığı Gümüşhane İmsakiyesi saatlerine göre idrak edilecek. Peki, Gümüşhane'de iftar saat kaçta olacak? İşte, 2020 Gümüşhane Ramazan İmsakiyesi bilgilerine göre Gümüşhane iftar ve sahur vakitleri ile teravih namazı saati bilgileri...

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı Gümüşhane imsakiye bilgilerine göre Gümüşhaneliler ilk sahuru saat 03.49'da yapacak. İlk iftar ise 19:17'de yapılacak.

İLK SAHUR SAATİ 2020 GÜMÜŞHANE

İlk sahur saati 2020 Gümüşhane - 03.49

İLK İFTAR SAATİ 2020 GÜMÜŞHANE

İlk iftar saati 2020 Gümüşhane - 19:17

2020 Gümüşhane Ramazan İmsakiyesi