Gazete Vatan Logo

Yeni Range Rover Sport yollara çıkıyor!

Range Rover Sport’un üçüncü neslini tanıtıldı. Araç yıl son çeyreği ithal edilecek.

Yeni Range Rover Sport yollara çıkıyor!

Yeni Range Rover Sport’un 0.29 Cd’lik rüzgâr direnci, modelin yeni modern tasarımının ne kadar verimli olduğunu da vurguluyor. Yeni Range Rover Sport’un gövdesinde yer alan özel tasarım detayları, dijital LED aydınlatma üniteleri ve benzersiz ön ızgara tasarımı, tamamen yenilenen Gündüz Farı ile bütünleşiyor. Yeni Dijital LED teknolojisi sayesinde aracın silueti gece karanlığında dahi her açıdan keskin ve canlı biçimde fark ediliyor.


Daha yükseldi

Yeni Range Rover’dan sonra MLA-Flex altyapısına sahip ikinci model olan Yeni Range Rover Sport, 1.820mm yüksekliğe ve 4.946mm uzunluğa sahip. Bu değerler bir önceki modele göre 17 mm daha yüksek ve 67mm daha uzun olduğu anlamına geliyor. Ayrıca Yeni Range Rover Sport bir önceki nesle göre 74mm artan aks mesafesiyle kullanıcısına, iç mekânda daha geniş bir yaşam alanı da sunuyor.


Manevra kabiliyetini arttı

Opsiyonel olarak sunulan All Wheel Steering teknolojisi sayesinde arka tekerleklerin de bu dinamizme katılmasını sağlayan Land Rover mühendisleri, düşük hızlardaki manevralarda Yeni Range Rover Sport'un arka tekerleklerine 7.3 derecelik açıya kadar hareket kabiliyeti kazandırıyor. Böylelikle araç kompakt bir hatchback otomobilin esnekliğine sahip oluyor. Yeni Range Rover Sport, markanın ilklerine bir yenisini daha ekliyor. 23 inç jantlar ilk defa Yeni Range Rover Sport modelinde kullanılmaya başlanıyor.

Haberin Devamı