Gazete Vatan Logo

OGD’den hızlı başlangıç!

Otomotiv Gazeteciler Derneği’nin (OGD) yeni yönetimi yeni yol haritasını belirledi. Otomotivde hem medyayı hem sektörü daha ileriye taşımayı hedefleyen OGD, tüketicileri de bilinçlendirecek.

OGD’den hızlı başlangıç!

Otomotiv Gazetecileri Derneği’nin (OGD) yeni yönetimi çalışmalarına hızlı start verdi. OGD yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirerek, önümüzdeki dönem dernek çalışmaları için yol haritasını belirledi. Başkanlığı’nı Ufuk Sandık (Sabah), Başkan Yardımcılığı’nı Emre Özpeynirci’nin (Hürriyet) yürüttüğü derneğin yönetim kurulunda VATAN Gazetesi’nin Otomotiv Editörü Mete Tansu, Levent Köprülü (Milliyet) Ahmet Çelik (Quattroruote), Hırant Kasapoğlu (Autoshow) ve Volkan Demirkuşak (auto moto & sport) bulunuyor.

Otomotivin geleceğine katkı

OGD Başkanı Ufuk Sandık, otomotiv medyasında çalışanların oluşturduğu ilk organizasyon olan derneğin, otomotiv gazetecilerinin hakettiği itibarı sağlama amacıyla çalışacağını söyleyerek, “Sektörün kalkınmasına verdiğimiz katkılar tartışılmaz. OGD üyeleri olarak otomotivin geleceğe doğru sağlıklı adımlarla ilerlemesinde katkı vermeye devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

OTOMOTİV MEDYASI TEK ÇATI ALTINDA

OTOMOTİV Gazeteciler Derneği (OGD) gazete, dergi, haber ajansları, radyo ve televizyon kuruluşları, internet yayıncılığı, internet otomobil gazeteciliği ile otomotiv dalındaki mesleki yayın organlarında çalışan, yazı yazan, araştırma yapan gazetecileri bünyesinde topluyor.

Haberin Devamı