Gazete Vatan Logo
Magazin Zeynep ve Doruk'un aşkı filizlendi! O Kız 10. bölümde neler oldu?

Zeynep ve Doruk'un aşkı filizlendi! O Kız 10. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin yeni sezona damga vuran dizisi O Kız, 23 Kasım Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Son bölümde Doruk ile Zeynep yakınlaşmaya başladı ve bunu fark eden Ozan ufak çaplı kıskançlık krizine girdi. Peki, O Kız 10. bölümde neler oldu?

Zeynep ve Doruk'un aşkı filizlendi! O Kız  10. bölümde neler oldu?

Doruk ve Zeynep'in arasındaki yakınlaşma dikkat çekerken, Ardıç'ın iyileşiyor olması Sitare'nin sonunu getirebilir.Doruk ve Zeynep'in arasındaki yakınlaşma dikkat çekerken, Ardıç'ın iyileşiyor olması Sitare'nin sonunu getirebilir.


KÜÇÜK SU DAMLASI KENDİNE HAYRAN BIRAKTI

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Sitare ve Zeynep lansman gecesine birlikte gittiler. Kapıdan girdikleri an itibariyle büyün gözler Zeynep'e döndü. Zeynep ile Ozan basına poz verirken Doruk gözlerini Zeynep'ten ayıramadı. Doruk ile Zeynep'in birbirlerine bakmasından rahatsız olan Ozan Zeynep'i sert bir dille uyardı.

NİMET KADİR'İ TEMBİHLİYORNİMET KADİR'İ TEMBİHLİYOR

Kadir Kapalı Çarşı'da Melek'i görünce Nimet'in yanına geç kaldı. Nimet ise arayarak Kadir'i bir şekilde buldu. Eve dönerken Melek'i gördüğünün anlatmaması için Nimet Kadir'i tembihledi.


SİTARE'NİN BÜYÜK OYUNU

Lansman akşamına damga vurmak isteyen Sitare, Ozan ve Zeynep aşkını derneğe tanıtmak için hazırladığı videonun sonuna Ozan ve Zeynep'in aşklarının sözleşmesini koydu. Bütün sponsorlar, Zeynep, Ozan, Doruk şok olup kaldılar. Sitare ise durumu kurtarmaya çalışmak için yangın alarmını çalıştırarak güne damga vurarak konuyu değiştirmiş oldu.

Haberin Devamı

ZEYNEP MİNE'YE HADDİNİ BİLDİRİYOR


Zeynep lansman gecesine İpek'i de davet etti. İpek'i lansmanda gören Mine yine kendini tutamadı ve hakaret etmeye başladı. Mine'nin İpek'e sataştığını gören Zeynep hemen olaya müdahale etti ve haddini bildirdi.

DORUK HADDİNİ AŞIYORDORUK HADDİNİ AŞIYOR

Lansman gecesi olmayan yangının paniği ile Doruk Zeynep'i eve bırakmak için arabaya bindirdi. Yola giderken sahil de mola verdiler. Doruk gördüğü sözleşmenin doğru olup, olmadığını sordu. Zeynep ısrarla cevap vermedi. O sırada Ozan Zeynep'i arayınca telefonu Doruk açtı ve hoparlöre aldı. Zeynep sevgilim deyince Ozan birisinin dinlediğini anladı ve oyunu sürdürdü.


SİTARE MİNE İLE GÜNÜ DEĞERLENDİRDİ

Günün kritiğini yapan Sitare ile Mine başarısıyla övündü. Kuaföre giden Sitare kadınlar arasındaki dedikodunun dozunu öğrenip kendini kurtarmaya çalıştı.

Haberin Devamı

KOD ADI MÜJGANKOD ADI MÜJGAN

Sosyete arasına giren Melek adını değiştirmiş ve yeni adıyla kendi Müjgan olarak tanıtmış. Sitare ise Müjgan'ın gerçekte kim olduğunu bilmiyor.


SİTERA'NİN PLANI ADIM ADIM İŞLİYOR

Lansman gecesi yaşattığı kaostan sonraki adımı Doruk ile Ozan'ı birbirine düşürmek olan Sitare Mine ile birlikte planı devreye soktu ve planı adım adım işlemeye başladı. Ajansın ortasında Ozan ve Doruk burun buruna geldiler.
Ozan ve Doruk'u odaya çeken Sitare melek rolü yaparak ortalığı toparlamaya çalıştı.

DORUK BÜKEMEDİĞİ BİLEĞİ ÖPÜYOR


Akşam yalının balkonunda günün kutlamasını yapan Sitare ve Ardıç içeceklerini yudumlarken Sitare günün özetini Ardıç'a anlatıyordu. O sırada Doruk eve geldi. Sitare'ye teşekkür eden Doruk "Ben annemden bükemediğim bileği öpmeyi öğrendim" dedi.

OZAN KIRIMIZI GÜLLERLE ZEYNEP'İN KAPISINDAOZAN KIRIMIZI GÜLLERLE ZEYNEP'İN KAPISINDA

Akşam yemeğine oturmak için evde hazırlık yapan Zeynep'in kapısı çaldı. Kapıyı açan Zeynep elinde kırmızı güllerle Ozan'ı gördü. Çok şaşıran Zeynep ne diyeceğini bilemedi. İpek gülleri alıp vazoya koyarken Zeynep ile Ozan kapının önüne çıkıp konuşmaya başladılar. O sırada Ozan'ın telefonu çaldı. Doruk Ozan'dan özür dilemek için aradı. Telefonu kapatmadan önce Zeynep'ten de özür dileyeceğini söyledi. Telefonu kapatır kapatmaz karşılarında Doruk'u gören Zeynep ve Ozan çok şaşırdı. Sinirlerine hakim olamayan Ozan "Vay bana telefonda Zeynep'e yüz yüze. Alındım vallahi" dedi. Doruk'u kıskandırmak için Zeynep'i dudağından öpmeye çalışan Ozan Zeynep'in itmesiyle sarsıldı. Doruk durumu anlamasın diye Zeynep "Ben biraz nezle gibiyim de" dedi.
Doruk gidince Zeynep Ozan'ı bir daha böyle bir şey yapmaması için sert bir dille uyardı.

Haberin Devamı

Zeynep'in yanından ayrılan Ozan soluğu Sitare'nin evinde aldı. Ozan'ı gören Sitare "Bu ne tedbirsizlik" diyerek Ozan'a kızdı. Sitare'siz yapamadığını söyleyen Ozan Sitare ile tekrar barıştı.Zeynep'in yanından ayrılan Ozan soluğu Sitare'nin evinde aldı. Ozan'ı gören Sitare "Bu ne tedbirsizlik" diyerek Ozan'a kızdı. Sitare'siz yapamadığını söyleyen Ozan Sitare ile tekrar barıştı.

Haberin Devamı


MİNE İPEK'İN HAYATINI MAHVETTİ

Kıskançlık krizinden gözü kararan Mine İpek'e zarar vermesi için Fevzi'yi dolduruşa getirdi. Mine'den duyduklarıyla hareket eden Fevzi eve gelir gelmez İpek'i dövdü.
Babasından yediği dayağı sindiremeyen İpek evden kurtulmak için planlar yapmaya başladı.

MÜJGAN SİTARE'DEN İŞ DİLENİYOR

Spor salonunda Sitare ile karşılaşan Müjgan Sitare'den kendisini fenomen etmesini istedi. Müjgan'ı laf üstü geçiştiren Sitare kısa da olsa Müjgan'ın hayat hikayesini dinledi. Zamanında babasının evlatlıktan reddetmesini anlatan Müjgan Sitare'nin pek dikkatini çekemedi.

MİNE HAMİLE


2-3 haftadır sürekli kusan Mine, mide bulantısının stresten olduğunu düşünüyordu. Sabah saatlerinde gebelik testi yapan Mine pozitif sonucu görünce şoke oldu. Durumu Salih'e belli etmemeye çalışan Mine Salih evden çıkar çıkmaz sinir krizi geçirdi ve bebeği istemediğini avazı çıktığı kadar bağırdı.

ARDIÇ İYİLEŞİYORARDIÇ İYİLEŞİYOR

Babasının doktor kontrollerini aksatmayan Doruk sabahtan Sitare ile birlikte babasını doktora götürdü. Yeni tedaviye yanıt verdiğini söyleyen doktor Sitare'nin paniklemesine neden oldu. Doktor yakın zamanda Ardıç'ın konuşulanları anlayacağını, tepki vereceği, kişisel bakımlarını kendi yapacağını ve en önemlisi konuşabileceğini söyledi.
Babasını eve bırakmak için köşke gelen Doruk babasının bakıcısıyla konuştu. Gece genç bir erkeğin evde olduğu ve sesleri geldiğini, sabah karşı da üstünü giyerek evden çıktığını söyledi. Duyduklarına çok sinirlenen Doruk adamın kim olduğunu anlamaya çalıştı. Babasına ise bu ihanetin intikamını almak için yemin etti.
Zeynep babasından gizlice aldığı Kadir ve Melek'in düğün fotoğrafını Sitare'nin evinde düşürdü. Bunu öğrene Kadir yerinde duramadı ve gece yarısı Sitare'nin evine gitti. Fotoğrafı alan Kadir Ardıç'ı görünce yanına oturdu. Ardıç ise Kadir ile konuşarak iyileştiğini gösterdi.

Evdeki bakıcı ise Sitare'nin telefon konuşmalarını dinleyip Doruk'a anlatmaya devam etti. Sitare ile eve gelen adamın buluşacağını söyleyince Doruk Sitare'yi takip etti. Doruk, Ozan ile Sitare'nin öpüşmesine tanık oldu.Evdeki bakıcı ise Sitare'nin telefon konuşmalarını dinleyip Doruk'a anlatmaya devam etti. Sitare ile eve gelen adamın buluşacağını söyleyince Doruk Sitare'yi takip etti. Doruk, Ozan ile Sitare'nin öpüşmesine tanık oldu.

O Kız'ın 10. bölümünde yaşanalar yine nabız yükseltmeyi başardı. Sitare'nin ise sonu geliyor. O Kız 10. bölümü izleyemeyenler için aşağıya link bırakıyorum. 

SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!