Gazete Vatan Logo
Magazin Zekeriya Ünlü ve sıra gecesi ekibinden müzik ziyafeti

Zekeriya Ünlü ve sıra gecesi ekibinden müzik ziyafeti

Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Zekeriya Ünlü ile Sıra gecesi ekibini ağırladı.

Zekeriya Ünlü ve sıra gecesi ekibinden müzik ziyafeti

Zekeriya Ünlü ilk defa Kuruçeşme Açıkhava’da türkülerini seslendirdiği gecede “40 yıldır sahnedeyim, hiç bu kadar heyecanlanmıştım” sözleriyle mutluluğunu paylaştı.

Şanlıurfa’nın önemli ses sanatçısı Zekeriya Ünlü, günlerdir titizlikle hazırlandığı Kuruçeşme Açıkhava sahnesine içinde folklör ekibinin de bulunduğu 36 kişilik dev ekibiyle çıktı.

Sıra gecesi geleneğini en iyi şekilde temsil eden Zekeriya Ünlü, bu geleneksel gecenin tarihçesi hakkında da bilgi verdiği konserinde türkülerini sevenleriyle hep birlikte söyledi.

7 BÖLGEDEN TÜRKÜLER

Zekeriya Ünlü, ilk kez 36 kişilik dev ekibini görücüye çıkardığı Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde dans gösterileri ve sahne şovlarıyla da geceyi unutulmaz kıldı. Zekeriya Ünlü, sıra gecesi türkülerinin yanı sıra 7 bölgeden türkülere yer verdiği Kuruçeşme Açıkhava konserine özel repertuarıyla da türkü ziyafeti sundu.