Gazete Vatan Logo
Magazin Yüzü Çok Gergin!

Yüzü Çok Gergin!

Sertab Erener ‘Sesi Çok Güzel’ programı öncesi gittiği estetik merkezinde botoksun dozunu kaçırdı.

Yüzü Çok Gergin!

Sertab Erener jüri üyesi olduğu “Sesi Çok Güzel” yarışmasıyla ‘soğuk ve mesafeli kadın’ imajını yerle bir etti. Ünlü şarkıcı hiç tanımadığı insanlarla kurduğu sıcak diyaloglar ve yaptığı esprilerle doğal yüzünü gözler önüne serdi. Ama maalesef o doğallığı mimikleriyle gösteremedi. Belli ki Erener program öncesi soluğu estetik merkezinde almış. Biraz oraya biraz buraya derken botoksun dozunu kaçırmış. Alın bölgesi hiç oynamıyor, dudaklar yeni doldurulduğu için ‘yapılıyım’ diye bağırıyor. Sanki çekim günü operasyon geçirmiş ve o ‘gergin’ haliyle de kamera önüne geçmiş gibi. 50 yaşındaki Sertab Erener’in yüzündeki değişiklik sosyal medyada da epey konuşuldu. Neler yazmışlar neler... ‘Aslan kadınlar kervanına Sertab da katılmış’, ‘Sertab kadar Sibel Can estetik yaptırsa şu an 20 yaşında gösterirdi’, ‘Sertab botoks sonrası Sezen Aksu’ya benzemiş.’ Hep derim ‘her şeyin fazlası zarar’ diye. Tamam Sertab 50 yaşında göstermiyor ama 20 olmak için de zorlamasa...

Anne Foster vazgeçmiyor

Sunucu Defne Joy Foster’ın ölümüne ilişkin davada Kerem Altan yardım ve bildirim yükümlülüğünü yerine getirmediği için 2 ay 15 gün hapis cezası almıştı. Cezayı az bulan Defne’nin annesi Hatice Foster, önceki gün Anayasa Mahkemesi’ne bireysel başvuruda bulundu, duruşma talep etti. Konuyla ilgili telefonla konuştuğum Foster ailesinin avukatı Ersan Taştekin “Anayasa mahkemesi yeni bir kanun yolu olup bu hukuka aykırılığı inşallah giderecektir. Adalet geç de olsa yerini bulacaktır” diye konuştu. Umarım Anayasa Mahkemesi’nden Hatice Foster’ın acısını bir nebze olsa azaltacak bir karar çıkar.

Haberin Devamı

Albüm öncesi ayrılık

İlişkilerine ikinci bir şans daha veren Ebru Şallı ile Sinan Akçıl yine ayrılık kararı aldı. Şallı Instagram hesabından Sinan Akçıl’ı tamamen sildi. Çiftin ilk ayrılığı Ebru Şallı’nın pilates programının başlangıcına denk gelmişti. Bu defaki ise Sinan Akçıl’ın 23 Nisan’da çıkaracağı albüme denk geliyor. Ne diyelim hadi hayırlısı olsun.