Gazete Vatan Logo
Magazin Yetenek Sizsiniz Aref öyle bir şov yaptı ki herkes hayran kaldı

Yetenek Sizsiniz Aref öyle bir şov yaptı ki herkes hayran kaldı

Dün akşam Yetenek Sizsiniz'in özel konuğu Aref'ti.Aref yaptığı gösteri ile herkesi şoke etti. Aref sergilediği performansla adeta parmak ısırttı ve izleyenleri kendine hayran bıraktı. İşte Yetenek Sizsiniz Aref'in yaptıkları

İllüzyon gösterileri ile akıllara kazınan illüzyonist Aref Ghafouri bu hafta Yetenek Sizsiniz konuk oldu. Aref sergilediği performansla adeta parmak ısırttı ve izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Jüri üyeliklerini Murat Boz, Özgü Namal, ve Eser Yenenler ve Acun Ilıcalı’nın yaptığı Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yine renkli anlar yaşandı. Şaşkınlık sınırlarını zorlayan Aref Yetenek Sizsiniz’ de unutulmaz bir gösteriye daha imza attı.

SANİYELER İÇİNDE ANKARA'DAKİ STÜDYODAN İSTANBUL' A GİDİP GELDİ

Aref Ghafouri sergilediği illüzyon gösterisiyle izleyenleri kendine hayran bıraktı. Aref Ankara’da yapılan yayında önce seyircilerden birinin telefonunu İstanbul’daki arkadaşına gönderdi. Ardından ise hazırladığı düzeneğin için girerek kendisi İstanbul’a gitti. Ardından ise 3G bağlantısı ise stüdyo ile konuştan birkaç saniye sonra yanına bir arkadaşına alarak stüdyoya geri geldi. Aref’in bu gösteri tüm jüriyi mest ederken izleyenlerden tam not aldı.

Eser Yenenler gösteri sonrası ‘Kafasına göre bir dünya kurmuş at koşturuyor' diye yorum yaparken Murat Boz ise ‘.Madem şehirlerarası yolculuk bu kadar basit programdan sonra bizi de bir Kayseri’ye götür.’ diye konuştu. Acun Ilıcalı ise 'Sendedeki gelişimi takdir ediyoruz. Gösteride benim için önemli olan merak ve heyacandır. Buda senin gösteride fazlasıyla vardı' şeklinde değerlendirme yaptı.

Haberin Devamı