Gazete Vatan Logo
Magazin Yaşadığı o acı günleri anlattı

Yaşadığı o acı günleri anlattı

Seren Serengil, kızı Stephanie'yi kaybettikten sonra neler yaşadı?

İlk bebeği dokuz aylıkken karnında ölen, ikinci bebeğine hamileyken düşük yapan ve üçüncü hamileliğinde ise yüksek tansiyon ve beyin kanaması riskiyle erken doğum yapan ve kızı Stephanie'yi kaybeden Seren Serengil, yaşadığı o zor günleri paylaştı.

Bilal Özcan'ın sunduğu Kanaltürk'teki 'Laf Aramızda' programına konuk olan Seren Serengil, "Zaten bana yaşayamayacağını, yaşamasının çok riskli olacağını, bir kaç gün içinde beyin kanaması geçirebileceğini, bunların hepsinin olabileceğini söylemişlerdi" diyerek buna inanmak istemediğini ve bebeğinin yaşamasını istediğini söyledi.



"Görüyorsun eli var ayağı var. Çocuk doğmuş işte. Küçük ama..." diyerek yaşadığı anları anlatmakta zorlanan Seren Serengil, kızının elini tuttuğunu ve çok küçücük olduğunu söyledi.

Kendisini en çok etkileyen olayın doğum katında herkesin odalarını süslediklerini, balonlar astıklarını ama kendisinin çok ani hastaneye kaldırıldığı için, hastane odasında hiç böyle bir sevinç ve hazırlık yapmaya fırsatları olmadığını söyledi.

"Eşyalarımızı topluyoruz. Millet çocuğuyla eve gidiyor. Biz birbirimize sarılarak gidiyoruz. Ben ağlıyorum. Eve gidiyorum. Evde bir boşluk. Çünkü çocuk odası hazırlanıyor" diyen Seren Serengil, son hamileliğinde herşeyin yolunda gittiğini ve bebek odasını tamamiyle hazırladıklarını ancak yaşanan acı olaydan sonra annesinin ve eşinin kendisinden önce eve giderek bütün eşyaları topladıklarını anlattı.

"Evde bir boşluk. Biliyorsun ki çocuk yapacaksın, ona bakacaksın. Buna göre program yapmışsın. Doğum yapıyorsun sezaryen, dikişin var, loğusasın, süt var. Saçma sapan bir durum oluyor" diyerek şimdi tekrar hayata dönmenin kendisi için çok zor olduğunu ifade etti.

"Sana büyü yapmış olabilirler mi?" sorusuna da Seren Serengil'in yanıtı "Olabilir tabi. Herşey olabilir hayatta. Benim için hayatta hiç olmayacak bir şey yok. Büyü de yapmış olabilirler" diye konuştu.

Televizyon Gazetesi



Haberin Devamı