Gazete Vatan Logo
Magazin Yalancı Bahar 97. bölümde RK büyük sürpriz yaşıyor!

Yalancı Bahar 97. bölümde RK büyük sürpriz yaşıyor!

Yalancı Bahar 97. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yalancı Bahar'da RK büyük bir sürpriz yaşıyor. Yalancı Bahar son yayınlanan 97. bölüm fragmanı ve tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor...

Yalancı Bahar 97. bölümde RK büyük sürpriz yaşıyor!

Yalancı Bahar dizisi yoluna dolu dizgin devam ediyor. Hint dizileri ile ön plana çıkan Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşan Yalancı Bahar 97. bölüm fragmanı yayınlandı. Rk basın toplantısında büyük bir sürpriz ile karşılaşıyor. Yalancı Bahar 97. bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

YALANCI BAHAR 97. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YALANCI BAHAR 97. BÖLÜM ÖZETİ

RK, BASIN TOPLANTISINDA BÜYÜK BİR SÜRPRİZ YAŞAR

Kanal 7 ekranlarının tutkuyla izlenen dizisi Yalancı Bahar’da bugün, RK bir basın toplantısı düzenleyerek yeni filminin aktrisini açıklamaya hazırlanırken Bhatia ve Amar’ın tuzağına düşer. Simran’ın kameralar karşısına çıkması imkânsızdır. RK tam umudunu kesmişken büyük bir sürpriz yaşanır.

RK’nın çekeceği film projesini baltalamak isteyen Bhatia ve Amar, onun nasıl bu kadar hızlı bir aktris bulduğunu anlayamaz. RK banka müdürünü arayarak kredi için kendisinden istediği şartı yerine getireceğini söylerek aktrisi tanıtacak bir basın toplantısı yapacağı haberini verir. Bu sırada Simran’dan haberdar olan Amar ve Bhatia onun makyaj malzemelerinin içerisine bazı kimyasallar koyar. Makyöz, Simran’ı basın toplantısına hazırlarken olanlar olur ve Simran’ın cildi ciddi bir biçimde tahriş olur. Durumu haber alan RK, toplantıya ara verdiğini söylerek odasına çıkar. Bu sırada evdeki ritüel için hazırlık yapması gereken Madhubala ortalarda gözükmemektedir. Radha ve Pabu onu aramaya başlarlar. RK pes edip basın mensuplarına durumu açıklamak için masasına geri döndüğü sırada büyük bir sürprizi ile karşılaşır.

Haberin Devamı

YALANCI BAHAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

RK, MADHUBALA’DAN KENDİ FİLMİNDE OYNAMASINI İSTER

Kanal 7 ekranlarının tutkuyla izlenen dizisi Yalancı Bahar’da bugün, Yapımcılar RK’nın film çekmesini engellemek için ellerinden geleni yapmaya devam etmektedir. RK ise filminde kendisine eşlik edecek olan Simran’ın tecrübesiz biri olmasından şikâyetçidir. Mehul Chopra, Simran yerine Madhubala’nın filmde yer almasını ister ancak hem RK hem de Madhubala bu karara tepki gösterir.

Haberin Devamı

Pabu, Deepali’nin RK’ya ilgi duyduğunu farkeder ve onu RK’dan uzak durması konusunda uyarır. Diğer yandan banka müdürü, Bhatia ve Amar’ın kendisine uyguladığı baskının ardından RK’ya kredi vermekten vazgeçer. Müdürün kararından haberdar olan RK, onunla hesaplaşmak ister. Müdür bir bahane uydurarak eğer filmin tanıtımı 2 gün içerisinde yayınlanırsa krediyi onaylayacağını söyler. Deneme çekimlerinde RK’ya eşlik edecek aktris olarak seçilen Simran’ın oyunculuk alanındaki tecrübesizliği Mehul Chopra’yı endişelendirir. Mehul, Simran yerine rolü Madhubala’ya vermek ister. RK ilk başta yönetmene tepki gösterse de aslında o da Madhubala’nın doğru bir seçim olacağının farkındadır.

YALANCI BAHAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Madhubala’nın yeteneğini ve güzelliğini geç farkettiği için kendine kızan Mehul, ona RK’nın filminde rol alıp almak istemediğini sorar. Madhubala ise ona, RK ile aynı filmde oynamayı reddedecek haklı bir gerekçe sunar.

Filmi için bütçe arayışlarını sürdüren RK, Hindistan Merkez Bankasından 20 milyon rupi kredi için onay alır. İmzalar atıldıktan sonra para RK’nın hesabına geçecektir ki, Bhatia ve Amar banka müdürü ile görüşerek RK’ya kredi verilmemesi konusunda onu tehdit eder.

Haberin Devamı

YALANCI BAHAR HİKAYE VE KÜNYE

Bollywood Yıldızlarını bir araya getiren Yalancı Bahar’da başrolleri Vivian Dsena ve Drashti Dhami paylaşıyor. Kesişen iki farklı hayatın yer aldığı dizide bir film yıldızı olan Rishabh Mohan Kundra (RK) ve Madhubala’nın başından geçenler anlatılıyor.

Madhubala’ya hamile olan Padmini, kocasının erkek çocuk baskısına daha fazla dayanamaz ve 8 yaşındaki kızı Trishna’yı da alarak evi terk ederek bir film setinde dublörlük yaparak hayatını sürdürür. Zamanla büyüyen, genç ve güzel bir kız olan Madhubala bir güzellik salonunda çalışmaktadır. Bir gün ülkenin en büyük film yıldızı Rishabh, Madhubala’nın nişanlısı Mukund’a çarpıp kaçar. Dilediği her şeyi yapabilecek maddi güce sahip olan ünlü yıldız 3 gün sonra serbest bırakılır. Üstelik kaza hakkındaki dava da onun lehine sonuçlanmıştır. Bu durum karşısında büyük bir üzüntü yaşayan Madhubala, Rishabh’dan intikam almaya karar verir.

Haberin Devamı

Madhubala’nın intikam mücadelesi onun Rishabh ile istemeyerek de olsa evlenmesine sebep olur. İkilinin birbirine karşı nefreti evliliğin ilk zamanlarında da etkisini gösterse de Madhubala ve Rishabh zamanla birbirine yakınlaşır. Artık onlar birbirlerine karşı değil aşklarına engel olmak isteyen kişilere karşı savaşmaktadır.

Yönetmen: Amit Malik, Prasad Gavandi

Oyuncular: Vivian Dsena, Drashti Dhami, Avinesh Rekhi, Pallavi Purohit, Bhupinder Singh, Rakhee,

Yapım Yılı: 28 Mayıs 2012 – 9 Ağustos 2014

Senaryo: Tür: Romantik, dram

Ülke: Hindistan

Orijinal adı: Madhubala Ek Ishq Ek Junoon