Gazete Vatan Logo
Magazin Volkan Konak: Altı ay çalışmama kararı aldım

Volkan Konak: Altı ay çalışmama kararı aldım

Şarkıcı Volkan Konak, geçtiğimiz gece Beykoz’da bulunan bir mekanda müzikseverlerle buluştu. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Konak, "Ben mekanlara çıkmayı bırakmıştım ama kıramadığım dostlarım için sahnede olacağım" dedi.

Volkan Konak: Altı ay çalışmama kararı aldım

Yılbaşı planlarını anlatan Volkan Konak, “Yılbaşı bizim çamaşır günümüz biliyorsunuz, Antalya’da sahnede olacağım. Ondan sonra altı ay çalışmama kararı aldım. Albüm çalışmalarına ağırlık vereceğim 20 Haziran’a kadar konserim olmayacak, defteri kapattık. Bedenime uygun eserleri seçeceğim" dedi.

"ÖNEMLİ OLAN O ESERİ BEDENİNE UYGUN GİYMEK"


Albümü hakkında bilgi veren şarkıcı, “Sadece benim eserlerim olmayacak, başkalarının da eseri olacak. Önemli olan o eseri bedenine uygun giymek, elbise gibi. Eğer sana yakışıyorsa o elbise, altta kimin yazdığının bir önemi yoktur. Çok saygıdeğer bir şey imza ama o eser artık senin oluyor” şeklinde konuştu.

"İYİCE DİNLENECEĞİM"


Koronavirüs pandemisi sürecinden dolayı geçtiğimiz sene sahneye çıkmayan Konak, "30 senede sadece bir kere sahneye çıkmadım ve evde kutladım. Hiçbir zaman cumartesi ve pazarım olmadı ama artık altı ay boyunca iyice dinleneceğim" ifadelerini kullandı.

HÜSEYİN ALTUN/MİLLİYET