Çalışma

Çalışma

Son dakika çalışma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çalışma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çalışma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çalışma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çalışma gelişmeleri de dahil olmak üzere 71.296 çalışma haberi bulunmuştur. Tüm çalışma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şişli'de yol çöktü; araçlar içine düştü
Şişli'de yol çöktü; araçlar içine düştü Şişli Yeşilçimen Sokağı'nda yolda çökme meydana geldi. Park edilmiş bir otomobil ve minibüs çöken yolun içine düştü.
25.04.2024 Gündem
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu!
23 Nisan kutlamaları için Yıldız Dağı’na tırmanan emekli öğretmen kayboldu! Mersin'in Toroslar ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Yıldız Dağı’na tırmanan Konya Selçuk Üniversitesi'nden emekli öğretim üyesi Mustafa Taşpınar için arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor.
25.04.2024 Gündem
Su ürünlerinde endişeye yol açtı! Yapay resiflerde 'istilacı tür' tehlikesi devam ediyor
Su ürünlerinde endişeye yol açtı! Yapay resiflerde 'istilacı tür' tehlikesi devam ediyor Antalya'da son yıllarda balık popülasyonunun azalması ve balıkçıların çözüm beklentisi, yapay resif yapılmasını gündeme getirdi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yapay resif alanında uzman isimlerinden biri olan Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nden Prof. Dr. Altan, yapay resiflerde 'istilacı tür' endişesi gündeme gelmesinden sonra açıklamalarda bulundu.
25.04.2024 Gündem
Markette hırsızlık oldu! Şüpheli bıçaklayarak öldürdü, adliyeye sevk edildi
Markette hırsızlık oldu! Şüpheli bıçaklayarak öldürdü, adliyeye sevk edildi Bursa'nın Yıldırım ilçesi Davutkadı Mahallesi Davutkadı Caddesi’nde bulunan markette kendisini hırsızlıkla suçlayan kasiyerle tartıştığı sırada duruma müdahale eden müşteri Ramazan Yılmaz'ı bıçaklayarak öldüren Ömer Z. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
24.04.2024 Gündem
Kuyumcuyu soymaya çalıştılar! Vatandaş etkisiz hale getirdi
Kuyumcuyu soymaya çalıştılar! Vatandaş etkisiz hale getirdi İstanbul'un Küçükçekmece İlçesinde bulunan bir kuyumcu dükkanını soyan 3 kişiden biri çevredekiler tarafından yakalanarak dövüldü. Bu sırada kuyumcu silahını çekerek defalarca ateş etti. Kuyumcu dükkanı önünde yaşananların güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti.
24.04.2024 Gündem
IAB’nin yeni oluşturulan CEO’luk görevini Neslihan Olcay üstlenecek
IAB’nin yeni oluşturulan CEO’luk görevini Neslihan Olcay üstlenecek IAB Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Burak Ertaş, dünya genelinde diğer ülkelerdeki IAB yapılarıyla da uyumlu olarak yeni oluşturulan CEO görevini Neslihan Olcay’ın üstleneceğini duyurdu.
24.04.2024 Çalışma Hayatı
Bilim adamları uyardı! Göçmenlerin ölümleri yüzde 87'si insan kaynaklı
Bilim adamları uyardı! Göçmenlerin ölümleri yüzde 87'si insan kaynaklı Göçmen kuş ölümlerinin yüzde 87'si insan kaynaklı olduğu belirtilmesi üzerine KuzeyDoğa Derneği Başkanı, Utah ve özel bir Üniversitenin Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çağan Şekercioğlu'nun katılımıyla 91 ülkede 161 bilim insanı, 2003-2021 yılları arasındaki 45 büyük göçmen kuş türüne yönelik ölümleri inceledi.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resepsiyonu'na katıldı. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesine dair gelen soruya "Önümüzdeki hafta Sayın Özgür Özel' ile inşallah bir araya geleceğiz" dedi.
23.04.2024 Gündem
Adana'da kentsel dönüşüm ve imar çalışmaları hız kazanıyor
Adana'da kentsel dönüşüm ve imar çalışmaları hız kazanıyor Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, öncelikli hedeflerinin kentsel dönüşüm, yerinde dönüşüm ve imar çalışmaları olduğunu söyledi.
23.04.2024 Adana
Vergi dairesinde rüşvete suçüstü operasyon yapıldı! O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı
Vergi dairesinde rüşvete suçüstü operasyon yapıldı! O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı İstanbul'da vergi borcu olan bir kişi, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek vergi Dairesi'nde görevli vergi uzmanı ile icra memuru hakkında suç duyurusunda bulunması üzerine mali şube ekipleri tarafından para aldıkları sırada suçüstü yakalandı. Şüphelilerin rüşvet aldıkları anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Sosyal medyada sahte hesapla cinsel tacize dava!
Sosyal medyada sahte hesapla cinsel tacize dava! Ankara'nın Sincan İlçesinde asansör firmasında çalışan kişinin sosyal medya platformunda 'gulsun4399' kullanıcı adıyla açılan hesap üzerinden, cinsel içerikli taciz mesajları göndererek tacizde bulunduğu suçlamasıyla 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldığı belirtildi.
23.04.2024 Gündem
Bugün borsa açık mı (23 Nisan), 23 Nisan'da borsa kapalı mı? Borsa bugün tatil mi?
Bugün borsa açık mı (23 Nisan), 23 Nisan'da borsa kapalı mı? Borsa bugün tatil mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl Salı gününe gelmesi nedeniyle borsanın çalışma durumu sorgulanıyor. Resmi tatil olduğundan salı günü hangi kurumların tatil olup kapalı olduğu merak ediliyor. Peki, 23 Nisan borsa açık mı, kapalı mı, resmi tatil mi?
23.04.2024 Yaşam
Küresel ısınmayla iklim değişti! Kahve bitkisi meyve vermeye hazırlanıyor
Küresel ısınmayla iklim değişti! Kahve bitkisi meyve vermeye hazırlanıyor 2 yaşındaki fidanların 1 yıl sonra meyve vermesi ve üretici için muz bitkisine alternatif olması hedefleniyor. Batı Akdeniz Tarımsal Araştırmalar Merkezi (BATEM) Ziraat Yüksek Mühendisi Dr. Dilek Güven, "Ürün almaya başladığımızda 5 kilo yaş meyveden 1 kilo kuru kahve elde edilecek" dedi.
23.04.2024 Gündem
23 Nisan PTT açık mı? PTT bugün çalışıyor mu, kapalı mı, 23 nisan ptt tatil mı?
23 Nisan PTT açık mı? PTT bugün çalışıyor mu, kapalı mı, 23 nisan ptt tatil mı? 23 Nisan'da PTT açık mı, PTT kargo 23 Nisan kapalı mı, tatil mi? Soruları para ve alım satım işlemleri yapacaklar ya da kargo gönderecekler vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşlemlerini halletmek isteyenler arama motorlarına yöneldi.
23.04.2024 Yaşam
Emeklilikte yeni dönem sinyali! Emeklilere hangi destekler verilecek? Emekli maaşı zammı için çarpıcı tahmin
Emeklilikte yeni dönem sinyali! Emeklilere hangi destekler verilecek? Emekli maaşı zammı için çarpıcı tahmin Emeklilikte yeni dönemin sinyal verildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, geçtiğimiz günlerde emeklilerle ilgili bir çalışma yapıldığını ve tamamlandığında bunun toplum ile paylaşılacağını söyledi. Peki emeklilere hangi destekler verilecek? Temmuzda emeklilere ne kadar zam olacak? En düşük emekli aylığı için beklentiler neler? İşte detaylar...
23.04.2024 Çalışma Hayatı
Etnografya Nedir, Neleri İnceler? Etnografyanın Çalışma Alanları Nelerdir?
Etnografya Nedir, Neleri İnceler? Etnografyanın Çalışma Alanları Nelerdir? Etnografya, kültür bilimi demektir. Kültürleri, kültürlerin geçmişlerini ve aynı zamanda o kültürlerin oluşumlarını araştıran bilim dalına etnografya adı verilmektedir.
22.04.2024 Gündem
Ergonomi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Ergonomi Örnekleri Nelerdir?
Ergonomi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Ergonomi Örnekleri Nelerdir? Günlük hayatta ergonomi kelimesi ile çok sıkça karşılaşabiliyoruz. Bu kelimenin anlamı genellikle sıkça karıştırılır. Ergonomi kelimesi, genellikle konfor kelimesi ile karıştırılıyor. Kısacası, ergonomi kelimesi iş bilimi anlamına gelir.
22.04.2024 Gündem
Bakan Işıkhan: 1 Mayıs'ı farklı kutlayacağız
Bakan Işıkhan: 1 Mayıs'ı farklı kutlayacağız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "13'üncü Çalışma Meclisi’ni Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 29-30 Nisan 2024 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirmeyi planlıyoruz" dedi.
22.04.2024 Gündem
İTO sanayiciye arsa önerecek! Yeni sistem kuruluyor
İTO sanayiciye arsa önerecek! Yeni sistem kuruluyor İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “İstanbul'da sanayi arsası konusunda bir çalışma yapıyoruz. Şöyle bir hedefimiz var. İstanbul'da sanayi arsası satın almak artık çok kolay değil. Var olan çok pahalı. Biz bütün Trakya'yı, Çanakkale, Bursa, Sakarya ve bütün çevredeki Organize Sanayi Bölgeleri'ni canlı izleyen, OSB radarı gibi çalışacak bir sistem kurguluyoruz” dedi.
22.04.2024 Ekonomi
Gençlere demir çubuklu saldırı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Gençlere demir çubuklu saldırı! O anlar saniye saniye kaydedildi İzmir'in Karşıyaka ilçesinin Bostanlı Mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir nedenle 7 kişinin tekme tokat ve demir çubuklu saldırısına uğradı. Saldırı anı saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
22.04.2024 Gündem
23 Nisan hastaneler açık mı, poliklinikler kapalı mı, sağlık ocakları tatil mi? Doktorlar 23 Nisan Salı günü çalışıyor mu?
23 Nisan hastaneler açık mı, poliklinikler kapalı mı, sağlık ocakları tatil mi? Doktorlar 23 Nisan Salı günü çalışıyor mu? 23 Nisan hastaneler açık mı, acil servisler poliklinikler 23 Nisan’da kapalı mı? Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının resmi tatil olması sebebiyle bazı kurum ve kuruşlarda çalışma saatleri ile ilgili detaylar sorgulanmaya başlandı. Sorgulanan kurumlardan biri de hastaneler oldu. Hastaneye gidecek olan vatandaşlar 23 Nisan hastaneler, sağlık ocakları, poliklinikler açık mı, doktorlar 23 Nisan’da çalışıyor mu? Sorularına yanıt arıyor.
22.04.2024 Gündem
Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa etti
Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa etti Yerel seçim sonrası Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan Bilge Yılmaz, partisinden de istifasını açıkladı.
21.04.2024 Gündem
Bakan Fidan: Irak ile 20'den fazla anlaşmanın imzalanması için ön mutabakatlar tamamlandı
Bakan Fidan: Irak ile 20'den fazla anlaşmanın imzalanması için ön mutabakatlar tamamlandı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Cumhurbaşkanımızın Irak'ı ziyaretinde 20'den fazla anlaşmanın imzalanması için ön mutabakatlar tamamlandı" dedi.
21.04.2024 Gündem
Fahiş fiyatlar ile ilgili harekete geçiliyor! Ticaret Bakanlığı çalışma başlattı
Fahiş fiyatlar ile ilgili harekete geçiliyor! Ticaret Bakanlığı çalışma başlattı TBMM’de salı günü 23 Nisan nedeni ile özel oturum gerçekleştirilecek. Önemli yasa tekliflerinin görüşüleceği haftada gözler ticaret kanunda yapılacak düzenlemelerde. Fahiş fiyatla mücadeleye yönelik adımlara bir yenisi daha eklenecek. Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyatla mücadele yasası" için çalışmalara başladı. Yeni düzenlemeyle Türkiye genelindeki fahiş fiyat cezalarının tamamı artırılacak.
21.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çalışma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çalışma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.