Çalışma

Çalışma

Son dakika çalışma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çalışma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çalışma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çalışma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çalışma gelişmeleri de dahil olmak üzere 71.651 çalışma haberi bulunmuştur. Tüm çalışma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bilecik'te uyuşturucu operasyonu
Bilecik'te uyuşturucu operasyonuBilecik'in Osmaneli ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli yakalandı.
22.10.2024Gündem
Hakkari'de değişik suçlardan 23 kişi tutuklandı
Hakkari'de değişik suçlardan 23 kişi tutuklandıHakkari'de değişik suçlardan aranan 23 kişi tutuklandı.
22.10.2024Gündem
Antalya'da elektrik telleri ağılın üzerine düştü: 50'ye yakın keçi ve koyun telef oldu
Antalya'da elektrik telleri ağılın üzerine düştü: 50'ye yakın keçi ve koyun telef olduAntalya'da ağılda çıkan yangında, 50'ye yakın keçi ve koyun yanarak öldü. Ağıl sahibi Ayfer Yavuz ile oğlu Yasin Yavuz, büyük üzüntü yaşadı.
22.10.2024Gündem
Gümüşhane'de kar yağışı 3 gündür hiç durmadı! Yoğun yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar mahsur kaldı
Gümüşhane'de kar yağışı 3 gündür hiç durmadı! Yoğun yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar mahsur kaldıGümüşhane'nin yüksek kesimlerinde 3 gündür etkili olan kar yağışının ardından yaylalarda mahsur kalan vatandaşlar, İl Özel İdaresi ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucunda kurtarıldı.
22.10.2024Gündem
MEB resmen duyurdu! 5. ve 9. sınıf öğrencilerini kapsıyor
MEB resmen duyurdu! 5. ve 9. sınıf öğrencilerini kapsıyorMilli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 2024-2025 eğitim öğretim yılında kademeli olarak uygulanan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusundaki 5. ve 9. sınıflara yönelik yeni örnek ölçme araçları yayımlandı.
22.10.2024Gündem
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yokturMilliyetçi Hareket Partisi lideri devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü hakkında 'Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur' dedi.
22.10.2024Gündem
Gaziosmanpaşa'da kumaş deposunda yangın çıktı
Gaziosmanpaşa'da kumaş deposunda yangın çıktıGaziosmanpaşa'da depo olarak kullanılan halı sahada çıkan ardından iş hanına sıçrayan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Ekiplerin, alanda soğutma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.
22.10.2024Gündem
7 ilde DEAŞ operasyonu: 6 gözaltı
7 ilde DEAŞ operasyonu: 6 gözaltıİzmir merkezli 7 ilde terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.
22.10.2024Gündem
Ters yönde giderek trafiği tehlikeye atan sürücü cezasız kalmadı
Ters yönde giderek trafiği tehlikeye atan sürücü cezasız kalmadıKayseri'de ters yönde ilerleyen araç sürücüsüne 6 bin 439 lira para cezası kesildi.
22.10.2024Yerel Haberler
Enerji verimliliğine 20 milyar dolar yatırım yapılacak: Yenilenebilir enerjinin elektrik kurulu gücündeki oranı yüzde 59'a ulaştı
Enerji verimliliğine 20 milyar dolar yatırım yapılacak: Yenilenebilir enerjinin elektrik kurulu gücündeki oranı yüzde 59'a ulaştıEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'nin 2035'te 120 bin megavatlık rüzgar ve güneş kurulu gücü hedeflediğini ve bunun için 80 milyar dolara yakın yatırıma ihtiyaç duyulduğunu bildirdi.
22.10.2024Ekonomi
Yeni doğan çetesi nasıl tespit edildi? Bakan Memişoğlu: '26 Nisan 2024'te yenidoğan çetesi çökertildi'
Yeni doğan çetesi nasıl tespit edildi? Bakan Memişoğlu: '26 Nisan 2024'te yenidoğan çetesi çökertildi'Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk oldu. gündemdeki gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Memişoğlu, yenidoğan çetesi hakkında açıklama da yaptı
22.10.2024Gündem
Narin Güran cinayeti soruşturması! Amca, anne, ağabey ve Nevzat Bahtiyar için müebbet talebi
Narin Güran cinayeti soruşturması! Amca, anne, ağabey ve Nevzat Bahtiyar için müebbet talebiDiyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin hazırlanan iddianamede, tutuklu şüpheliler amca Salim, anne Yüksel ve ağabey Enes Güran ile komşuları Nevzat Bahtiyar hakkında "iştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
21.10.2024Gündem
Adana'da mezarlıkta 3 kadın öldürüldü! Katliamın nedeni ortaya çıktı
Adana'da mezarlıkta 3 kadın öldürüldü! Katliamın nedeni ortaya çıktıAdana'nın merkez Sarıçam ilçesindeki mezarlıkta tabancayla vurulan anne ve iki kızı yaşamını yitirdi. Katil zanlısı, intihar eden oğlunun ölümünden sorumlu tuttuğu gelinini, gelinin kardeşini ve annesini mezarlıkta silahla öldürdü.
21.10.2024Adana
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar’dan günde 51 bin varile yakın petrol üretiyoruz
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar’dan günde 51 bin varile yakın petrol üretiyoruzEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Beşiktaş Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirilen ‘Enerji Dönüşümü-Yenilenebilir Enerji 2035 Lansmanına katıldı. Bakan Bayraktar, “Geldiğimiz noktada Türkiye artık gidilemeyen bölgelerde, doğalgaz, petrol arayan ve üreten bir ülke haline geldi. Türkiye petrollerinin günlük petrol üretimi sadece 36 bin varildi. Bugün sadece Gabar’dan 51 bin varile yakın günde petrol üretiyoruz. Bu rakamı inşallah 100 bin varil sadece Gabar bölgesine taşıyacağız" dedi.
21.10.2024Ekonomi
İstanbul Valisi Gül'den 'Yenidoğan çetesi' açıklaması: Hak ettikleri cezayı alacaklar
İstanbul Valisi Gül'den 'Yenidoğan çetesi' açıklaması: Hak ettikleri cezayı alacaklarFETÖ elebaşı Gülen'in ölümüyle ilgili konuşan İstanbul Valisi Davut Gül, 'Elebaşı öldü, sorun ortadan kalktı gibi asla düşünmüyoruz. Son terörist ortadan kaldırılana kadar Türkiye mücadele verecektir.' dedi. Yenidoğan çetesiyle ilgili de konuşan Vali Gül, İstanbul'daki ders saatlerinin 35 dakikaya düşürülmesine ilişkin de açıklamalarda bulundu.
21.10.2024Gündem
Bakan Vedat Işıkhan: Alçak örgütün devletimize verdiği zararları unutmayacağız
Bakan Vedat Işıkhan: Alçak örgütün devletimize verdiği zararları unutmayacağızÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AA Editör Masası'nda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Vedat Işıkhan yaptığı açıklamada FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümü, Yenidoğan Çetesi ve emeklilik hakkında değerlendirmelerde bulundu. Asgari ücret hakkında gelen soruya cevap veren Işıkhan, yaşam standardı ve ekonomik istikrar vurgusu yaptı.
21.10.2024Gündem
Kaymakamlığı önce resmetti sonra Saimbeyli'ye kaymakam oldu
Kaymakamlığı önce resmetti sonra Saimbeyli'ye kaymakam olduAdana'nın Saimbeyli ilçesinde kaymakam olarak görev yapan Emre Açar'ın okuluna gelen kaymakamdan esinlenerek önce kaymakamlığı resmettiği daha sonra da hayalini gerçekleştirerek Türkiye'nin en genç kaymakamlarından biri olduğu öğrenildi.
21.10.2024Adana
'Yenidoğan çetesi'nin örgütsel şeması ortaya çıkarıldı
'Yenidoğan çetesi'nin örgütsel şeması ortaya çıkarıldıİstanbul'daki "yenidoğan çetesi" soruşturması kapsamında kolluk kuvvetlerince hazırlanan fezlekede, suç örgütünün şeması ve yaptıkları usulsüzlükler yer aldı.
20.10.2024Gündem
Noterlere yeni düzenleme
Noterlere yeni düzenlemeNoterliklere yönelik düzenlemeleri de içeren kanun teklifi Meclis'in gündeminde. Teklifte noterlerin çalışma usul ve esaslarının yanı sıra işlem güvenliğine yönelik detaylar da yer alıyor. AK Parti Grubunun hazırladığı Teklif 22 Ekim'de Adalet komisyonunda görüşülecek.
20.10.2024Gündem
Samsun'da kaçakçılık operasyonu: 2 gözaltı
Samsun'da kaçakçılık operasyonu: 2 gözaltıSamsun'un İlkadım ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı.
20.10.2024Yerel Haberler
Yenidoğan çetesi skandalına karışan hastaneler bir bir kapatılıyor! Vatandaşlar bebeklerini almak için korkuyla beklediler
Yenidoğan çetesi skandalına karışan hastaneler bir bir kapatılıyor! Vatandaşlar bebeklerini almak için korkuyla bekledilerTürkiye'yi sarsan yenidoğan çetesi soruşturmasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kapatılan hastaneler bir bir mühürlenirken ekipler, buralardaki hastaların kamu hastanelerine sevki için çalışma başlattı. 'Yenidoğan çetesi'ne ilişkin soruşturma kapsamında 9 özel hastanenin ruhsatı iptal edildi.
19.10.2024Gündem
Dolmabahçe'de kritik toplantı! Erdoğan, Bakan Tunç ve Bakan Memişoğlu'nu kabul etti
Dolmabahçe'de kritik toplantı! Erdoğan, Bakan Tunç ve Bakan Memişoğlu'nu kabul ettiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu'nu Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisinde kabul etti.
19.10.2024Gündem
Esenyurt'ta çarşaflı bir şahıs oto galericiler sitesini taradı!
Esenyurt'ta çarşaflı bir şahıs oto galericiler sitesini taradı!Esenyurt'ta çarşaf giyen kişi galericiler sitesine gelerek otomatik silahla kurşun yağdırdı. Saldırıda 1 kişi ağır yaralanırken, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlatıldı.
19.10.2024Vatan TV
Esenyurt'ta çarşaflı bir şahıs oto galericiler sitesini taradı!
Esenyurt'ta çarşaflı bir şahıs oto galericiler sitesini taradı!Esenyurt'ta çarşaf giyen kişi galericiler sitesine gelerek otomatik silahla kurşun yağdırdı. Saldırıda 1 kişi ağır yaralanırken, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlatıldı.
19.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in saldırılarına 'dur' denilmeli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in saldırılarına 'dur' denilmeliCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Dolmabahçe'deki Çalışma Ofisi'nde ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Filistin ve Lübnan'daki katliamlar devam ettikçe bölgemizin ve ötesinin huzur bulması mümkün değildir" dedi. Scholz ise konuşmasında, "İsrail, kendini savunma hakkına sahip. Biz her zaman insani yardım için çaba harcadık Gazze'ye. İkili devlet çözümü ve ateşkes için çaba harcamak durumundayız" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "50 bini aşkın insanın öldürüldüğü bir katliam söz konusu. Bütün bu insanların öldürülmesi konusunda başta Güney Afrika olmak üzere Lahey Adalet Divanı'na onların müracaatıyla başlayan süreci biz de dahil olmak üzere birçok dünya ülkesi Lahey Adalet Divanı'na bu müracaatı onlarda tazelemiştir, zenginleştirmiştir. Bu ülkelerden bir tanesi de biziz. Çünkü 50 bin insanın öldürülmesi 100 bine aşkın insanın yaralı halde olması herhalde 'F-35'lerle iyi vurdunuz, iyi yaptınız' dedirtmez. Bunlara siz nereye gidiyorsunuz dedirtir" diye konuştu.
19.10.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çalışma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çalışma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.