Gazete Vatan Logo
Magazin Turabi'den Acun Ilıcalı'yı kızdıracak hamle! Kavga, gürültü…

Turabi'den Acun Ilıcalı'yı kızdıracak hamle! Kavga, gürültü…

İş insanı Acun Ilıcalı’nın tüm yapımını üstlendiği Survivor’da tam iki kez üst üste şampiyon olan Turbo Turabi’den Acun Ilıcalı’ya büyük rest geldi. Turba Turabi Acun’a rakip mi oluyor? İşte detaylar...

Turabi'den Acun Ilıcalı'yı kızdıracak hamle! Kavga, gürültü…

Survivor’da iki kez üst üste şampiyon olan Turbo Turabi cephesinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Turbo Turabi yeni projesiyle Acun Ilıcalı’ya rakip olmaya geliyor. Daha önce defalarca Acun Ilıcalı ile karşı karşıya gelen kavgalar eden Turabi Çamkıran Acun ile arasını ne kadar iyi tutsa da bu sefer fena bozulacağına benziyor.

Turabi Çamkıran yeni projesyle Acun Ilıcalı’nın karşısında duracak. Bu sefer Survivor’ı ikiye katlayacak kadar iddialı projelerle gelen Turbo Turabi lakaplı Turabi Çamkıran’ın yeni projesinde kavga, gürültü ve küfürler sahne alacak. Ancak bir engel var.

Turbo Turabi yaptığı açıklamasında ilk olarak ayrışmalardan 10 bin dolar daha kazanması gerekiyor. Turabi’nin sosyal medyadan “Yarışlardan 10,000,000$ daha kazanıp kendi yarışmamı yapacağım. Kavga, gürültü, küfür, kıyamet her şey serbest olacak. Düzgün insan ayakları yapanlar ceza alacak. Oylama ile elenen kişi, istediği herhangi birini seçip, son bir eleme oyunu oynayacak, kaybeden eve gidecek” ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı’ya tarihi bir rest çeken Turbo Turabi, Netflix platformuna göz kırptı.Sosyal medyada bir çok kesimden olumlu yorum alan Turabi başka bir kesim tarafından ise sert eleştirilere maruz kaldı.

Haberin Devamı