Turabi Çamkıran

Turabi Çamkıran

Son dakika Turabi Çamkıran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Turabi Çamkıran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Turabi Çamkıran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Turabi Çamkıran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan turabi çamkıran gelişmeleri de dahil olmak üzere 161 turabi çamkıran haberi bulunmuştur. Tüm turabi çamkıran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor Turabi'den zehir zemberek sözler: Acun Abi fena şımartmış!
Survivor Turabi'den zehir zemberek sözler: Acun Abi fena şımartmış! 'Survivor All Star 2024'e sağlık sorunları nedeniyle veda eden Turabi Çamkıran, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Eski şampiyon, son olarak "Adaya dönecek misin?" mesajlarına tepki gösterdi. Sakatlıklarını tek tek sayan Survivor Turabi, Acun Ilıcalı'nın tüm imkanları seferber ettiğini de belirtti.
8.04.2024 Magazin
Survivor Turabi isyan etti: Acun abi beni kurtardı!
Survivor Turabi isyan etti: Acun abi beni kurtardı! 'Survivor All Star 2024'e sağlık sorunları nedeniyle veda eden Turabi Çamkıran, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Eski şampiyon, son olarak "Adaya dönecek misin?" mesajlarına tepki gösterdi. Sakatlıklarını tek tek sayan Survivor Turabi, Acun Ilıcalı'nın tüm imkanları seferber ettiğini de belirtti.
7.04.2024 Magazin
Turabi'den elveda mesajı: Giderayak son sorusunu sordu! İşte veda paylaşımı..
Turabi'den elveda mesajı: Giderayak son sorusunu sordu! İşte veda paylaşımı.. Survivor All Star'a devam edip etmeyeceği merak konusu olan Turabi Çamkıran, ayrılır ayrılmaz mesaj paylaştı. Acun Ilıcalı'nın sakatlığı yüzünden ayrıldığını söyledi Turabi, instagram hesabından bir mesaj yayınladı.
8.02.2024 Magazin
Turabi hastalığı ne? Turabi Survivor All Star'dan elendi mi, diskalifiye mi oldu? Turabi geri dönecek mi?
Turabi hastalığı ne? Turabi Survivor All Star'dan elendi mi, diskalifiye mi oldu? Turabi geri dönecek mi? Survivor All Star'ın en dikkat çeken ismi Turabi Çamkıran'dan kötü haber geldi. Eski şampiyon, sakatlığı nedeniyle bir süredir parkurda yer almıyordu. Acun Ilıcalı, acil durum konseyinde Turabi hakkında kararını açıkladı. Kırmızı takımda yer aldığı andan itibaren tartışmaların odak noktasında olan Turabi Survivor All Star'dan elendi mi? Turabi'nin hastalığı ne? İşte detaylar....
8.02.2024 Gündem
Turabi fotoğraf olayı nedir? Turabi kaç yaşında, Turabi Çamkıran kimdir, aslen nereli?
Turabi fotoğraf olayı nedir? Turabi kaç yaşında, Turabi Çamkıran kimdir, aslen nereli? Survivor All Star Ogeday ve Turabi'nin tartışmasına sahne oldu. Turabi, Ogeday ve Nisa aşkına gönderme yaparken Ogeday ise Turabi'nin paylaştığı özel içerikli fotoğrafları Eski yarışmacı Avatar Atakan'dan da Ogeday'a uyarı geldi. Peki, Turabi fotoğraf olayı nedir? Turabi kaç yaşında, Turabi Çamkıran kimdir, aslen nereli?
11.01.2024 Gündem
Turabi'den Survivor All Star açıklaması: Sağlığım yetişmeyecek!
Turabi'den Survivor All Star açıklaması: Sağlığım yetişmeyecek! Survivor All Star 2024'ün merakla beklenen yarışmacılarından Turabi Çamkıran sağlık sorunları nedeniyle Survivor 2024'de yer alamayacağını duyurdu. Survivor'da iki kez şampiyon ve bir kez de beşinci olan Turabi, 2019 yılında katıldığı The Challenge: War of the Worlds yarışmasını da şampiyonlukla tamamlamıştı. Ünlü isimi Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Survivor 2024'de olmayacağını sevenleriyle paylaştı.
15.11.2023 Magazin
Acun Ilıcalı'dan Turbo Turabi sürprizi! 'Geri sayım başladı'
Acun Ilıcalı'dan Turbo Turabi sürprizi! 'Geri sayım başladı' Survivor'a damga vuran yarışmacılardan Turabi Çamkıran, All Star kadrosuna dahil oldu. Acun Ilıcalı ve 'Turbo' lakaplı yarışmacı, Survivor'ın yeni sezonu öncesi bir araya geldi. İkili bir araya geldikleri anları sosyal medyada da paylaştı.
7.11.2023 Magazin
Avatar Atakan’tan dikkat çeken açıklama! 'Survivor All Star 2024'te neden yok?
Avatar Atakan’tan dikkat çeken açıklama! 'Survivor All Star 2024'te neden yok? Acun Ilıcalı, Survivor'ın eski şampiyonlarından Nihat Altınkaya, Turabi Çamkıran, Nefise Karatay ve Ogeday Girişken'in de 'All Star'da mücadele edeceğini duyurdu. Bir diğer şampiyon Çağan Atakan Arslan'ın kadroda yer almaması dikkatlerden kaçmadı. Avatar Atakak merak edilen o soruyu yanıtladı. 'Survivor All Star 2024'te neden yok?
23.10.2023 Magazin
Sağlık sorunlarıyla boğuşan Survivor Turabi'den üzen haber: 'Beş parasız halime geri döndüm'
Sağlık sorunlarıyla boğuşan Survivor Turabi'den üzen haber: 'Beş parasız halime geri döndüm' Katıldığı Survivor yarışmasıyla adını duyuran Turabi Çamkıran geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmıştı. Bir süredir Amerika'da yaşayan Çamkıran, üzen açıklamalarda bulundu.
24.08.2023 Magazin
"Beş parasız halime geri döndüm" demişti! Turabi'ye destek Hakan Hatipoğlu'ndan geldi!
"Beş parasız halime geri döndüm" demişti! Turabi'ye destek Hakan Hatipoğlu'ndan geldi! Survivor ile tanınan Turabi Çamkıran geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmış ve hayranlarını üzmüştü. Bir süredir Amerika'da yaşayan ünlü isim, "Beş parasız halime geri döndüm" deyince Turabi'ye ilk destek yarışmalardaki en büyük 'düşmanı' Hakan Hatipoğlu'ndan geldi.
29.08.2023 Magazin
Survivor yarışmacısı Duygu Bal'ın son halini gören inanamıyor!
Survivor yarışmacısı Duygu Bal'ın son halini gören inanamıyor! Önceden Survivor'a katılan yarışmacıların son halleri merak ediliyor. Şimdilerde TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor’a 2014 yılında katılan Duygu Bal; Turabi Çamkıran, Sahra Işık, Merve Aydın gibi isimlerle beraber yarışmıştı. Adeta yıllara meydan okuyan Survivor Duygu'nun son halini görenlerin ağızları açık kaldı.
23.03.2023 Magazin
Turabi'den Survivor 2023 açıklaması! Takipçisinin sorusuna flaş yanıt
Turabi'den Survivor 2023 açıklaması! Takipçisinin sorusuna flaş yanıt 2014 Survivor ve 2015 Survivor All Star şampiyonu Turabi Çamkıran, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamayla bir kez daha Dominik'e gideceğinin sinyallerini verdi.
22.10.2022 Magazin
Turabi'den Acun Ilıcalı'yı kızdıracak hamle! Kavga, gürültü…
Turabi'den Acun Ilıcalı'yı kızdıracak hamle! Kavga, gürültü… İş insanı Acun Ilıcalı’nın tüm yapımını üstlendiği Survivor’da tam iki kez üst üste şampiyon olan Turbo Turabi’den Acun Ilıcalı’ya büyük rest geldi. Turba Turabi Acun’a rakip mi oluyor? İşte detaylar...
13.07.2022 Magazin
Survivor Turabi'den Acun Ilıcalı açıklaması!
Survivor Turabi'den Acun Ilıcalı açıklaması! Dün akşam 'Survivor All Star' finali gerçekleşti ve Nisa Bölükbaşı şampiyonluk kupasını kaldırdı. Yarı finalde elenen Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya'nın 'Hakkımız yendi' tepkisi ise gündem oldu. Sevilen yarışmada iki kez şampiyon olan Turabi Çamkıran'dan Acun Ilıcalı'ya destek mesajı geldi.
1.07.2022 Magazin
Turabi Çamkıran Gökhan Saki'ye meydan okudu! Aldığı cevap sinirlendirdi...
Turabi Çamkıran Gökhan Saki'ye meydan okudu! Aldığı cevap sinirlendirdi... Survivor yarışmasıyla ünlenen Turabi Çamkıran, ünlü dövüşçü Gökhan Saki'yi ringe çağırdı. Turabi, aldığı cevap sonrası adeta çılgına döndü. İşte gündem yaratan tartışma...
24.01.2022 Magazin
Turabi Acun Ilıcalı'ya meydan okudu! Sonra geri adım attı
Turabi Acun Ilıcalı'ya meydan okudu! Sonra geri adım attı Survivor All Star paylaşımlarıyla son günlerde dikkat çeken Turabi'nin hedefinde bu sefer Acun Ilıcalı vardı. Turabi Çamkıran önce Acun Ilıcalı'ya meydan okudu sonra ise geri adım attı.
21.12.2021 Magazin
Ece Uslu'nun bilinmeyenleri! Set aralarında bunu yapıyormuş
Ece Uslu'nun bilinmeyenleri! Set aralarında bunu yapıyormuş Ece Uslu’nun çocukluğundan beri en büyük tutkusu çizim yapmakmış. Önce düşünmeden rastgele çizgiler çizip, çıkan şekilleri varlıklara benzeterek resim yapmak, ünlü oyuncuya terapi gibi geliyormuş.
18.12.2021 Magazin
Turabi Çamkıran'dan 'Survivor All Star' açıklaması! 'Son ay gelip...'
Turabi Çamkıran'dan 'Survivor All Star' açıklaması! 'Son ay gelip...' Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde 'Survivor 2022 All Star' kadrosunu duyurdu. Sevilen yarışmada daha önce iki kez şampiyonluk sevinci yaşayan Turabi Çamkıran'ın kadroda yer almaması dikkatlerden kaçmadı. Sessizliğini bozan Survivor Turabi, Instagram hesabından 'Survivor All Star' ile ilgili açıklama yaptı.
18.12.2021 Magazin
Turabi Survivor yarışmacılarını paylaştı! Kötü yorumlara yanıtı ise...
Turabi Survivor yarışmacılarını paylaştı! Kötü yorumlara yanıtı ise... Eski Survivor yarışmacılarının iddialı isimlerinden Turabi geçtiğimiz günlerde açıklanan Survivor All Star kadrosunu paylaştı. Yarışmada olacağına dair imalı açıklamalar yapmasına rağmen kadroda olmayan Turabi kötü yorumlara da yanıt verdi.
14.12.2021 Magazin
Survivor şampiyonu Turabi'nin paylaşımı yine olay oldu!
Survivor şampiyonu Turabi'nin paylaşımı yine olay oldu! Survivor şampiyonu Turabi Çamkıran'ın, Cadılar Bayramı kostümüyle verdiği pozların etkisi devam ederken, ünlü ismin sosyal medyada yaptığı paylaşımlar da dikkatleri çekiyor.
1.11.2021 Magazin
Geçmişten bugüne Survivor şampiyonları
Geçmişten bugüne Survivor şampiyonları 10 yıldır aralıksız süren Survivor ilk yayınlandığı günden bu yana izleyiciyi ekranlara bağladı. Yarışmacıları, olayları, aşkları, ödüleri ve fenomenleri ile gündemde kalmayı başardı. Survivor takipçileri de geçmişten bugüne Survivor şampiyonlarını merak ediyor. İşte yıl yıl Survivor şampiyonları...
15.07.2020 Gündem
Turabi Çamkıran'dan olay Survivor açıklaması!
Turabi Çamkıran'dan olay Survivor açıklaması! Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu 'Survivor'da üç kez mücadele edip iki kez şampiyonluk ipini göğüsleyen Turabi Çamkıran, fenomen yarışma hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
28.11.2019 Magazin
Turabi Çamkıran, 5 milyon TL'lik ödülle ne yaptığını açıkladı
Turabi Çamkıran, 5 milyon TL'lik ödülle ne yaptığını açıkladı ABD'de yayınlanan 'The Challenge' yarışmasında şampiyonluk ipini göğüsleyen 5 milyon TL'lik büyük ödülün sahibi olan Turabi Çamkıran, kazandığı parayı nasıl değerlendirdiğini anlattı.
18.11.2019 Magazin
Turabi'den flaş Survivor itirafı!
Turabi'den flaş Survivor itirafı! Survivor yarışmasıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran Turabi Çamkıran merak edilenlerini anlattı. Survivor'da iki kez şampiyonluk yaşayan Turabi, "Acun abiye teşekkür ediyorum. Normalde sakatlandığımda eve gitmem gerekiyormuş, ama Acun abi tuttu beni orada. Büyük ev ödülü varmış. Eğer beni gönderseymiş ve ev ev oyununu görseydim üzülürdüm." dedi.
2.11.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Turabi Çamkıran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki turabi çamkıran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.