Gazete Vatan Logo
Magazin Tülay İrem Sak’ı anlattı!

Tülay İrem Sak’ı anlattı!

İrem Sak, MAKARON'a konuştu...

Tülay İrem Sak’ı anlattı!

Yalan Dünya”da “Tülay” karakterine hayat veren İrem Sak, “Sektörde ve sokakta yaptığım her şey Tülay’a mal ediliyor. Ben değil o, ünlü” diyor.

ŞÖHRET: Popüler biri değilim

“Şu an hem sektörde hem de sokakta “Yalan Dünya”nın “Tülay”ıyım. İrem Sak nedir, kimdir kimse bilmiyor. Yaptığım her şey “Yalan Dünya” ve “Tülay”la anılıyor. Popülerim diye gezinmiyorum. Çünkü ben değil “Tülay” ünlü. Zaten karakterin de adı soyadı bu.”

TÜLAY: Enerjisi sabit biri

“Tülay”, enerjisi sabit bir tip. İnişleri çıkışları az, yorucu değil. Sevilmeyecek bir tarafı yok. Sadece “Selahattin”le olan ilişkisini onaylamayanlar olabilir. Ben de onaylamıyorum. “Tülay”ın şarkı söylemesini de sevdi seyirci. Masumluğunu, saflığını hatta salaklığını...”

OYUNCULUK: İstiyordum oldu

Oyuncu olmaya karar vermedim. Başka çarem ve isteğim yoktu. Ben mutlu olmaya karar verdim. Ya oyuncu olup mutlu bir insan olacaktım ya da başka bir iş yapıp mutsuz. Hayat gerçekten çok kısa. Elimde bir güç var ve sonuna kadar bunu kullanacağım.

AİLE: Çekirdek bir aileyiz

Babam doktor, annem ev hanımı. Tam bir çekirdek aileyiz. Bir de magazinde sözlüsü diye haber yapılan ağabeyim Ayberk var. Ayberk’in New York’ta yönetmenlik okuması benim önümü açtı. Bana da engel olmadılar ama ilk tercihleri oyuncu olmam değildi.

MÜZİK: Perküsyonda iddialı

Meslek dalı olarak değil ama müzikle aram iyidir. Akordeon çalıyorum.Tabii ki geliştirmem lazım. Perküsyonda iddialıyım. Bir de bu sene kanun hediye edildi. Zor ama kursla beraber onu da çözeceğim. Şan dersine bu sene kaldığım yerden devam edeceğim.

Haberin Devamı