Gazete Vatan Logo
Magazin Tuğçe Özbudak çıkan estetik haberlerine isyan etti!

Tuğçe Özbudak çıkan estetik haberlerine isyan etti!

Bir dönem 'Adanalı' dizisinde Pınar karakterini canlandırarak şöhreti yakalayan oyuncu Tuğçe Özbudak, yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme geliyordu. Geçtiğimiz günlerde tekrar yüzündeki değişimle medyaya yansıyan ünlü isim, Instagram hesabından yaptığı bir açıklamayla duruma isyan etti. "Her seferinde yeni bir şey yaptırmışım gibi yazılması komik" ifadelerini kullanan oyuncunun açıklaması dikkat çekti.

Tuğçe Özbudak çıkan estetik haberlerine isyan etti!

2008-2010 yılları arasında ekranlara gelen 'Adanalı' dizisinde canlandırdığı Pınar karakteriyle tanınan oyuncu Tuğçe Özbudak, yaptırdığı estetiklerle seneler içinde tanınmaz hale gelmişti. Ünlü ismin yüzündeki değişim sık sık haber olmuş ve sosyal medyada paylaşılmıştı.

Önceki yıllarda '2. Sayfa' programına konuk olan Tuğçe, estetik yaptırdığını kabul ederek; "Dolgu yaptırdıkça dudaklarım sürekli gözüme küçük görünüyor" demişti. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Özbudak, "'Adanalı' dizisinden bu yana 12 sene geçti. Üniversiteden mezun oldum, diziye başladım. Tam genç kızlık dönemimdi. Her şeyim tamamen doğaldı. Saçlarımda kaynak yoktu, şimdi biraz var. Doğal bir kızdım" diyerek başladığı sözlerine; şöyle devam etmişti:

Ankara’dan İstanbul’a geldim. O zaman masum bir kızdım. ‘Masumluğunu kaybetti’ diyorlar, aslında kaybetmedim, şartlar gereği ve hevesle bir takım estetik operasyonlar yaptırdım. Bunu saklamıyorum ki, ne yaptırdıysam söylüyorum. Sosyal medya fotoğraflarla biraz da oynuyorum. Eleştirilerin nedeni bu.

Haberin Devamı

"KENDİMDEN ÇOK MEMNUNUM"

"Burnumda estetik var, dudağımda dolgu, çenemde ve yüzümde botoks var. Yüzümde ise kesinlikle bir tane bıçak izi yok. Çeneme üç ayda bir botoks yaptırıyorum" diyen oyuncu, "İlk dolguyu arkadaşıma özenip dudaklarıma yaptırdım. ‘Pişman mıyım?’ diye sorarsanız kendimden çok memnunum. Fotoğraflarda kötü görünebilir ama o da efektler yüzünden" şeklinde konuşarak yaptırdığı işlemlerden pişman olmadığını da söylemişti.

İSYAN ETTİ!

Tüm bunların ardından uzun süredir ekranlardan uzak olmasına rağmen geçtiğimiz günlerde tekrar estetikli haliyle gündeme gelen Özbudak, hakkında çıkan haberlere isyan ederek sosyal medya hesabından bir açıklama paylaştı.

Instagram'da 722 bin takipçisi olan oyuncu, hikayeler bölümünden bir fotoğrafını yayınlayarak yazdığı yazıda, şu ifadelere yer verdi:

Yeni bir estetik yaptırmadım ama yine de siz bilirsiniz. Her 2-3 ayda bir 15 sene önceki halimle karşılaştırılmamı artık normal karşılar hale geldim. Zaten saklamıyorum yaptırdığım işlemleri ama her seferinde yeni bir şey yaptırmışım gibi yazılması komik. Ayrıca 15 sene önceki haliyle kim aynı kalabilir ki? Yeter.

Haberin Devamı

DAMADA GÜLDÜREN SORU

Öte yandan 40 yaşındaki oyuncu, 2020'de sevgilisi Melikhan Kılıçarslan ile dünyaevine girmişti. Pandemi sebebiyle düğünlerini erteleyen çift, aile arasında gerçekleşen sade bir törenle hayatlarını birleştirmişti.

İkilinin şahitliğini Özbudak'ın 'Adanalı' dizisindeki rol arkadaşı Umut Oğuz yapmış, Oğuz'un tören sırasında damada; "Emin misin?" diye sorması davetlileri güldürmüştü.