Tuğçe Özbudak

Tuğçe Özbudak

Son dakika Tuğçe Özbudak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tuğçe Özbudak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tuğçe Özbudak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuğçe Özbudak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuğçe özbudak gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 tuğçe özbudak haberi bulunmuştur. Tüm tuğçe özbudak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rocky filminin yıldız karakter oyuncusu Burt Young 83 yaşında hayatını kaybetti
Rocky filminin yıldız karakter oyuncusu Burt Young 83 yaşında hayatını kaybetti Sinema dünyasının efsane film serisi Rocky'de Rocky Balboa'nın en iyi arkadaşı Paulie rolüyle tanınan ve Oscar'a aday gösterilen usta karakter oyuncusu Burt Young 83 yaşında hayatını kaybetti.
19.10.2023 Magazin
Değişimiyle günlerce konuşulmuştu! Tuğçe Özbudak estetiklerini saydı
Değişimiyle günlerce konuşulmuştu! Tuğçe Özbudak estetiklerini saydı 'Adanalı' dizisinde canlandırdığı 'Pınar karakteriyle tanınan Tuğçe Özbudak, yaptırdığı estetik işlemlerle uzun süredir magazin gündeminde yer alıyor. Ünlü isim '2.Sayfa' programına konuk oldu ve canlı yayında estetiklerini tek tek sıraladı.
18.10.2023 Magazin
Tuğçe Özbudak hastane yatağından paylaştı: Sağlık durumunu açıkladı
Tuğçe Özbudak hastane yatağından paylaştı: Sağlık durumunu açıkladı Bir dönem 'Adanalı' dizisinde oynayarak şöhreti yakalayan oyuncu Tuğçe Özbudak, geçtiğimiz günlerde ameliyata gireceğini söyleyerek sevenlerinden dua istemişti. Özbudak'tan yeni paylaşım geldi.
25.08.2023 Magazin
Oyuncu Tuğçe Özbudak kısmi felç geçirdi! Ameliyat öncesi dua istedi
Oyuncu Tuğçe Özbudak kısmi felç geçirdi! Ameliyat öncesi dua istedi Oyuncu Tuğçe Özbudak, bacağındaki bir problem yüzünden acil ameliyata alınacağını duyurdu. Özbudak, "Acil ameliyata alacaklar beni, dualarınızı esirgemeyin" dedi. 2008-2010 yılları arasında yayınlanan Adanalı dizisiyle şöhreti yakalayan Tuğçe Özbudak ardından 'İşler Güçler' dizisiyle ekranlarda boy göstermişti.
24.08.2023 Magazin
Ünlü isimlerden deprem sonrası mesajlar!
Ünlü isimlerden deprem sonrası mesajlar! Düzce'nin Gölyaka ilçesinde saat 04.08'de 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem başta İstanbul olmak üzere Bolu, Ankara, Eskişehir, Kütahya, Bursa, Kocaeli, Edirne, Çankırı, Zonguldak ve Sakarya'da hissedildi. Depreme evde ve uykuda yakalanan birçok ünlü isim, sosyal medya hesaplarında 'geçmiş olsun' mesajı yayınladı.
23.11.2022 Magazin
Tuğçe Özbudak çıkan estetik haberlerine isyan etti!
Tuğçe Özbudak çıkan estetik haberlerine isyan etti! Bir dönem 'Adanalı' dizisinde Pınar karakterini canlandırarak şöhreti yakalayan oyuncu Tuğçe Özbudak, yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme geliyordu. Geçtiğimiz günlerde tekrar yüzündeki değişimle medyaya yansıyan ünlü isim, Instagram hesabından yaptığı bir açıklamayla duruma isyan etti. "Her seferinde yeni bir şey yaptırmışım gibi yazılması komik" ifadelerini kullanan oyuncunun açıklaması dikkat çekti.
10.11.2022 Magazin
Tuğçe Özbudak'ın yıllar içindeki değişimi şaşırttı! 16 yılda bambaşka biri oldu...
Tuğçe Özbudak'ın yıllar içindeki değişimi şaşırttı! 16 yılda bambaşka biri oldu... Adanalı dizisinde Pınar karakterine hayat veren Tuğçe Özbudak yaptırdığı estetiklerle bambaşka biri oldu. Estetik yaptırmayı çok sevdiğini söyleyen oyuncu resmen tanınmaz hale geldi.
9.11.2022 Magazin
Tuğçe Özbudak kimdir? Nerelerde rol almıştır? Tuğçe Özbudak kaç yaşında?
Tuğçe Özbudak kimdir? Nerelerde rol almıştır? Tuğçe Özbudak kaç yaşında? Adanalı' dizisinde canlandırdığı 'Pınar' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Tuğçe Özbudak, son haliyle en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Geçirdiği estetik operasyonlarıyla bambaşka biri haline gelen Tuğçe Özbudak kimdir? Nerelerde rol almıştır? Tuğçe Özbudak kaç yaşında? İşte detaylar…
21.01.2020 Gündem
Sinem Öztürk kimdir?
Sinem Öztürk kimdir? Sinem Öztürk'ün hayatı merak edilerek araştırılmaya başlandı. İkiz bebek beklediği duyulan Sinem Öztürk hakkında merak edilen bilgileri haberimizde bulabilirsiniz. İşte Sinem Öztürk kimdir? Sorusunun yanıtı...
28.09.2018 Gündem
Şok iddia! Simge Sağın'ın gizlediği bir çocuğu var!
Şok iddia! Simge Sağın'ın gizlediği bir çocuğu var! Simge Sağın'ın, herkesten sakladığı bir çocuğu olduğu iddia edildi.
23.03.2017 Magazin
İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak?
İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak? Ekranların en sevilen moda programı İşte Benim Stilim'de heyecan giderek büyüyor. Heyecanın bir an olsun bitmediği İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak? Bugün İşte Benim Stilim İşte Benim Stilim 6. Sezon 50. Bölüm fragmanı yayınlandı. İşte tüm detaylar haberimizde.
5.04.2016 Magazin
İşte Benim Stilim'de kim elenecek?
İşte Benim Stilim'de kim elenecek? TV8 ekranlarının moda programı İşte benim Stilim tüm hızıyla devam ediyor. Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı programda bugün eleme heyecanı yaşanacak? İşte Benim Stilim kim elendi? sorusu bu akşam yanıt bulacak. İşte detaylar...
1.04.2016 Magazin
Esra Balamir ve Tuğçe Özbudak'ın kombin kavgası
Esra Balamir ve Tuğçe Özbudak'ın kombin kavgası İşte Benim Stilim 2016 12 Ocak 2016 Salı günü yayınlanan 8. bölümünde Hakan Akkaya, Esra Balamir'e risk almayan yarışmacıları sorunca Esra, Tuğçe Özbudak'ın risk almadan ve aynı kombinin versiyonları şeklinde giyindiğini söyledi.
13.01.2016 Sinema-Dizi
'Kötü kadını oynamak istiyorum!'
'Kötü kadını oynamak istiyorum!' 'Adanalı' dizisiyle üne kavuşan güzel oyuncu Tuğçe Özbudak, böyle görüntülendi
23.08.2012 Magazin
Şaşırtan hareket!
Şaşırtan hareket! Sarıkaya'nın son günlerde iki yıl önce bir mekanda çekilen fotoğrafı facebook'ta paylaşılıyor...
22.03.2012 Magazin
Bir set aşkı daha!
Bir set aşkı daha! Kanal D’de ekrana gelen ve büyük beğeniyle izlenen “Nuri” adlı sit-com’da yeni bir aşk doğdu...
6.07.2011 Magazin
Münevver'in filmi iptal edildi
Münevver'in filmi iptal edildi Yapımcıdan iki aileye ağır suçlamalar
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tuğçe Özbudak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuğçe özbudak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.