Gazete Vatan Logo

Teoman'ı şaşırttı

Flaş TV'nin olay rüya yorumcusu Emine Akkaya'da canlı yayında Teoman'a ilginç bir sürpriz yaptı

Teoman'ı şaşırttı

5N 1K'ya konuk olan Teoman yine döktürürken, Flaş TV'nin olay ismi rüya yorumcusu Emine Akkaya'da canlı yayında Teoman'a ilginç bir sürpriz yaptı.

Cüneyt Özdemir 5N 1K'da ünlü rock yıldızı Teoman'ı ağırladı. Ünlü şarkıcının ses getiren erotik klibiyle başlayan sohbet siyasi gündemi de kapsayan ilginç bir tartışmaya dönüştü.

AÇILIM İÇİN TOPLANTIYA ÇAĞRILSAM KOŞA KOŞA GİDERİM!

Cüneyt Özdemir: Başbakan seni de kahvaltılı bir toplantıya çağorsa gider misin?

Teoman: Hangi konuda çağırdığı önemli. Ben kendime dair şeyler olunca utanıyorum. Beni o konuda tuzum kuruysa giderim. Ama benimle ilgiliyse gitmem. Açılımla ilgili bir toplantı olsa örneğin koşa koşa giderim.

Cüneyt Özdemir: Herkesin herkesi yaftaladığı bir dönemdeyiz. Sen neredesin?

Teoman: O söylediğin kutuplaşmanın içinde yer almıyorum. Fenerbahçe Galatasaray rekabeti dercesinde bir mantıksızlık var. Böyle bir şeye dahil olamam. O kutupların ortası doğru. Bütün o kavramlar, o kutuplaşmalarda iki tarafın da haklı olduğu noktalar çıkıyor.

Cüneyt Özdemir: Anayasa konusunu takip ediyor musun? Yoksa bıktın mı?

Teoman: Bıktım açıkçası. Ama 12 Eylül anayasasından da kurtulmamız gerek tabii. Bir şekilde değişmeli. Anayasa da anayasa tartışmaları da bu kadar uzun da olmamalı bence.

Cüneyt Özdemir: Magazincilerle aran hep sorunluydu. Hala öyle mi yoksa bazı gelişmeler var mı?

Teoman: Magazinciler kötü biz harikayız demek istmiyorum. Kirli bir alan ve muhabirlerden ibaret değil. İzleyeni, yöneticisi, sanatçısıyla bir çok tarafın dahil olduğu ilginç bir dünya magazin. Ama son günlerde bir diyalog ortamı oluştu ve daha iyi sanki.

FLAŞ TV'NİN RÜYA YORUMCUSUNDAN TEOMAN'A İLGİNÇ ÇIKIŞ!

Cüneyt Özdemir'in Teoman'dan sonraki konuğu olan Flaş TV'nin rüya yorumcusu Emine Akkaya ise Teoman'a ilginç bir sürpriz yaptı. Özdemir, Teoman'ı uğurlayıp diğer konuğu olan Emine Akkaya yanına geçerken Teoman stüdyodan çıkmak için ayağa kalktı. Ancak Emine Akkaya, Teoman'a seslendi.

'Uyanış evrendesin. İyi kullan!'

Ne olduğunu anlayamayan Teoman ne diyeceğini de bilemeden 'iyi programlar' deyip stüdyodan ayrıldı.

İŞTE O ANLAR:


Haberin Devamı