Gazete Vatan Logo

Türk Tarih Müzesi ve Parkı nerede, nasıl gidilir? MasterChef’in çekildiği Türk tarih müzesi ve parkı ücretli mi, giriş ücreti ne kadar?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasının bu akşam yayınlanacak bölümü Türk Tarih Müzesi ve Parkı'nda geçecek. Peki, Türk Tarih Müzesi ve Parkı nerede, nasıl gidilir? İşte Türk Tarih Müzesi ve Parkı hakkında merak edilenler...

Türk Tarih Müzesi ve Parkı nerede, nasıl gidilir? MasterChef’in çekildiği Türk tarih müzesi ve parkı ücretli mi, giriş ücreti ne kadar?

Türk Tarih Müzesi ve Parkı hakkında yapılan aramalar bu akşam yayınlanacak MasterChef yarışması çekimleri nedeniyle arttı. Masterchef’in yeni bölümü Türk Tarih Müzesi'nde gerçekleşti. Peki, Türk Tarih Müzesi ve Parkı nerede, giriş ücretli mi, müzede neler var, nasıl gidilir?

TÜRK TARİH MÜZESİ VE PARKI NEREDE, NASIL GİDİLİR?

Türk Tarih Müzesi ve Parkı; Ankara’nın Etimesgut ilçesinde bulunan bir açık hava müzesidir. 

Ankara'nın Bağlıca ilçesinde yer alan Türk Tarih Müzesi ve Parkı'na gidiş oldukça kolaydır. Çambayırı caddesi üzerinde bulunan bu yere 534-597-597-1 seferli otobüsler ile rahatça ulaşım sağlayabilirsiniz.

TÜRK TARİH MÜZESİ VE PARKI SAAT KAÇA KADAR AÇIK?

Her gün saat 10.00'da ziyaretçi kabul etmeye başlayan Türk Tarih Müzesi'ne son olarak 18.00'da girebilirsiniz. Park bölümü ise 22.00'a kadar girişleri kabul ediyor.

TÜRK TARİH MÜZESİ VE PARKI GİRİŞ ÜCRETLİ Mİ?

Türk Tarih Müzesi ve Parkı için girişte ücret alınmamaktadır.