Gazete Vatan Logo

Süslü Korkuluk dizisi konusu ne, kimin eseri, kitaptan mı uyarlama mı? Süslü Korkuluk dizinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Süslü Korkuluk ne zaman başlayacak, senaryosu kime ait? Soruları dizinin tanıtım fragmanının yayınlanmasıyla yoğun bir şekilde sorgulanmaya başlandı. Çağatay Ulusoy ile Alina Boz'un başrolünde yer alacağı Süslü Korkuluk dizisinin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var, kitap uyarlaması mı?

Süslü Korkuluk dizisi konusu ne, kimin eseri, kitaptan mı uyarlama mı? Süslü Korkuluk dizinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi Süslü Korkuluk'un konusu belli oldu.  Süslü Korkuluk, OGM Pictures imzalı, yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstlendiği, başrolünde Çağatay Ulusoy'un olduğu, yakında TV8'de yayınlanmaya başlayacak. Peki, Süslü Korkuluk dizisi konusu ne, kimin eseri, kitaptan mı uyarlama mı? Süslü Korkuluk dizinin oyuncu kadrosunda kimler var?

SÜSLÜ KORKULUK KİMİN ESERİ, KONUSU NE?

TV8'de yakın zamanda başlaması beklenen Süslü Korkuluk dizisi ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Süslü Korkuluk dizisi, ilk fragmanıyla büyük beğeni toplayınca, dizinin senaristi ve kitap uyarlaması olup olmadığı merak edildi.

Kitaplardan uyarlanan dizilerin son zamanda önce çıkması dizi fragmanı yayınlayınca Süslü Korkuluk kitaptan mı uyarlama, kimin eseri soruları öne çıktı. Ancak Süslü Korkuluk'un senaristi ve kitap uyarlaması olup olmadığı henüz netleşmedi.

Süslü Korkuluk dizisinde gelinlik dikimi de yapan bir modacının, gelinlik diktiği bir kadına olan aşkı konu alınacak. Ulusoy hikâyede dedesi ölünce hep utandığı babasını İstanbul’a getiriyor. Babasına bir bakıcı tutuluyor.

Haberin Devamı

SÜLÜ KORKLUK OYUNCU KADROSU

Çağatay Ulusoy ile Alina Boz'un başrolünde yer alacağı Süslü Korkuluk dizisinde Salih Bademci'nin kötü adam olarak yer alacağı, projede Olgun Şimşek'in de rol alacağı daha önce açıklanmıştı.

Süslü Korkuluk, OGM Pictures imzalı, yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstleniyor.