Gazete Vatan Logo

"O Kız" yeni bölümü ile ekrana geliyor!

Kanal D’nin, yapımı Content House tarafından gerçekleştirilen, sezonun iddialı dizisi “O Kız” yeni bölümüyle ekrana geliyor. İzleyicinin büyük beğenisini kazanan dizinin yönetmenliğini Özlem Günhan üstlenirken, senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor.

"O Kız" yeni bölümü ile ekrana geliyor!

Kanal D’nin sezonun iddialı dizisi “O Kız” yeni bölümüyle ekrana geliyor.

O Kız’ın ekrana gelecek olan yeni bölümünün konusu şöyle;

Zeynep yanlışlıkla Hakkı’nın arabasına biner. Korkulu anlar yaşarken para meselesinin iç yüzünü de öğrenir. Ancak Hakkı’dan kurtulup arabadan inmesi kolay değildir. Zeynep perişan halde mahalleye dönerken Kadir ve Ozan da arabayla dolaştıktan sonra tekrar mahalleye ulaşmıştır. Babasıyla evden atılmış olması ve öğrendiği her şey Zeynep’i hayat karşısında çaresiz bırakır. Ama bakalım bu çaresizlik Sitare’nin teklifini kabul etmesine yetecek midir?

Kadir parayı Nimet’e verdiğine kimseyi inandıramaz. Zeynep babasının asla yalan söylemeyeceğini bilir ama Nimet geri adım atmaz. Kaybolan para Zeynep ve Kadir için aile içindeki ortamı her geçen gün daha dayanılmaz hale getirir.

Bunlar yaşanırken birbirlerinin ailelerinden habersiz olan İpek ve Salih ise görüşmeye başlar. En sevdikleri insanlar karmaşık bir ilişkinin içindeyken, Salih, Mine ile arasındaki toksik ilişkiden kurtulup İpek’le gerçek bir ilişki kurmayı başarabilecek midir?

Haberin Devamı

Bu arada Fevzi ile konuşan Hakkı, Zeynep’ten vazgeçmediğini söyleyince işler daha da karışır.

İsmail’in hastaneden çıkıp eve dönüşü, Zeynep’i herkesin iyiliği için kendisini feda etmek zorunda bırakır. Ama verdiği kararı sonuna kadar uygulaması o kadar da kolay değildir.

O Kız’ın oyuncu kadrosunda; Erkan Petekkaya (Kadir), Sezin Akbaşoğulları (Sitare), Cengiz Orhonlu(Ozan), Dilin Döğer (Zeynep), Macit Koper (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine), Melih Selçuk (Salih), Ece Efe(İpek), Göktuğ Yıldırım (Mustafa), Cem Kurtoğlu (Arkın), Deniz Bakacak (Seda), Mustafa Konak (Yusuf), Nehir Gökdemir (Esma), Zeynep Sönmez (Seher) rol alıyor.

O Kız, heyecan dolu yeni bölümleri ile her çarşamba akşamı Kanal D’de…