Gazete Vatan Logo

Gaddar Dizisi nerede çekiliyor? Gaddar İstanbul’un hangi semtinde çekildi, Gaddar uyarlama mı? İşte Gaddar’ın çekildiği il ve semtler

Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Gaddar dizisi, ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu kadar nerede çekildiği de merak konusu oldu. Peki, Gaddar nerede çekiliyor?

Gaddar Dizisi nerede çekiliyor? Gaddar İstanbul’un hangi semtinde çekildi, Gaddar uyarlama mı? İşte Gaddar’ın çekildiği il ve semtler

Heyecanla beklenen yeni dizisi Gaddar, izleyicisiyle buluştu. Başrollerinde ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak'ın yer aldığı dizi, Ay Yapım imzası taşıyor.

GADDAR DİZİSİ KONUSU

Gaddar dizisi, Dağhan'ın hayatının beklenmedik bir dönüşüme uğramasını ve gaddara dönüşüm hikayesini merkezine alıyor. Uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına dönen Çağatay Ulusoy'un performansı ve dizinin etkileyici konusu, ilk bölümüyle büyük beğeni topladı.

Senaryosunu Hürer Ebeoğlu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu Gaddar dizisi, bu akşam izleyici karşısına çıkacak.

GADDAR DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Gaddar dizisinin çekimleri, İstanbul’un farklı semtlerinde gerçekleşiyor.

GADDAR DİZİSİ OYUNCULARI

Çağatay Ulusoy

Sümeyye Aydoğan

Onur Saylak

Erdal Özyağcılar

Laçin Ceylan

Hakan Salınmış

Müge Bayramoğlu

Deniz Özerman

Neslihan Yeldan

Fatih Berk Şahin

Aytek Şayan

Musab Ekici

Uğur Yıldıran