Gazete Vatan Logo

Ecem Alıcı kimdir, kaç yaşında? Masterchef Araz'ın eşi voleybolcu Ecem Alıcı hakkında merak edilenler…

Masterchef Araz'ın eşi Ecem Alıcı kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? sorularının yanıtı Masterchef'in yeni bölümünde tadımların yarışmacıların yakınları tarafından yapılmasıyla sorgulanmaya başlandı. Masterchef Araz’ın eşi Ecem Alıcı tadım yapan kişilerden biri oldu. Peki Masterchef Araz'ın eşi Ecem Alıcı kimdir, kaç yaşında?

Ecem Alıcı kimdir, kaç yaşında? Masterchef Araz'ın eşi voleybolcu Ecem Alıcı hakkında merak edilenler…

Masterchef'in yeni bölümünde yarışmacıların yakınları stüdyoya gelerek, yarışmacıların yaptığı yemekleri tadıyor. Masterchef Araz'ın yakını olarak ise eşi Ecem Alıcı geliyor. Peki Masterchef Araz'ın eşi Ecem Alıcı kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Masterchef Araz’ın eşi Ecem Alıcı kimdir?

Ecem Alıcı, 1 Ocak 1994 tarihinde doğdu. 2011 Avrupa ve Dünya Şampiyonu olan Yıldız Kız millî takımının da önemli bir parçasıydı.

İki sezon TVF Spor Lisesi'nde smaçör olarak oynayan Ecem Alıcı, 2013-14 Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi sezonunda Çanakkale Belediyesi’nde forma giydikten sonra, 2015-16 Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi sezonunda Galatasaray’da görev yapmıştır.2018-19 Sultanlar Ligi sezonunda Aydın BB’ye transfer olmuştur.