Gazete Vatan Logo

Aziz dizisi bitti mi, final mi yaptı? Aziz dizisi neden bitti, SHOW TV’de 2. Sezon Aziz olmayacak mı?

Aziz dizisi bitti mi, final mi yapıyor, 2. Sezonda olmayacak mı? Haziran ayında sezon finali yapan Show TV ekranlarının sevilen dizisi Aziz hakkında önce Murat Yıldırım’ın Amerika’ya yerleştiği haberleri çıktı, iddialar yalanlansa da Murat Yıldırım kötü haberi duyurdu.

Aziz dizisi bitti mi, final mi yaptı? Aziz dizisi neden bitti, SHOW TV’de 2. Sezon Aziz olmayacak mı?

Sow TV ekranlarında yayınlanan, kadrosu ve konusuyla dikkatleri çeken Aziz haziran ayında sezon finali yaparak ekranlara ara vermişti. Dizinin eylül ayında ekranlara dönmesi beklenirken neklenmedik gelişme yaşandı.

Aziz dizisi bitti mi, final mi yaptı?

Dizinin başrol oyuncu Murat Yıldırım'ın eşinin hamileliği nedeniyle Amerika'da olduğu, diziye dönmeyeceği ve dizinin senaryosunda kriz çıktığı söylentileri çıkmıştı. İddialar yayılmaya başlayınca ünlü oyuncu Murat Yıldırım dizinin yeni sezonu hakkında bilgi verip "'Aziz' dizisinin yepyeni ve güçlü bir hikaye ile döneceğinin sözünü verebilirim, sevgiler." diyerek dizinin final yapmayacağını açıklamıştı. 

Ancak dizinin başrol oyuncusu bu açıklamayı yaparken yapım şirketi O3 Medya diziyle ilgili üzen haberi sosyal medya hesaplarından duyurmuşlardı. Dizinin yeni sezonun olmayacağını yani final kararı aldığını duyuran şirket "Aziz' dizimizi sonlandırma kararı aldık. Bizi hiç yalnız bırakmayan siz sevenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz" sözleriyle sevenlerine veda etti.

Haberin Devamı

Aziz dizisi neden bitti?

Amerika'da bulunan Murat Yıldırım'dan da dizinin final yapmasıyla ilgili bir açıklama geldi. Sosyal medyayı sık kullanan ünlü oyuncu İnstagram hesabından "Bizleri izleyen herkese teşekkürler. Aziz'in bitme sebebini soranlar için hikayesini tamamlamış olması ve devam senaryosunun kanal dahil kimsenin içine sinmemiş olmasıdır" diyerek dizinin final nedenini hayranlarıyla paylaştı.

Kendisi hakkında daha önce ortaya atılan iddialara da yanıt veren oyuncu, "Yine atılan bir iftira ile Amerika'dan gelmeyecek olmam değildir. Bazen bir diziyi uzatıp da daha da kötü olmasına sebep vermemek iyidir. Sevgi ile..." ifadelerini kullandı.