Gazete Vatan Logo
Magazin Tarihten sınıfta kaldı

Tarihten sınıfta kaldı

'Ben Kaya ile Artemis'i iki ortak şirket zannediyordum. Buraya gelince söylediler meğerse Artemis tapınakmış'

İbrahim Tatlıses, 19 Mayıs tatili nedeniyle, Kıbrıs Bafra'daki Kaya Artemis Resort & Casino'da sahneye çıktı. 1000'e yakın tatilcinin karşısında sahneye çıkan Tatlıses, "Ben Kaya ile Artemis'i iki ortak şirket zannediyordum. Buraya gelince söylediler meğerse Artemis tapınakmış. Zaten benim coğrafyam pek kuvvetli değil" dedi. Tatlıses'in bu konuşması herkesi güldürdü.

Bakan Çağlayan 'Mutlu ol yeter'i istedi

İ0brahim Tatlıses'i dinleyenler arasında Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan da vardı. Çağlayan, Tatlıses'ten "Mutlu Ol Yeter" adlı şarkıyı izledi. Bu arada Tatlıses, 19 Mayıs'ta başlayan sigara yasağıyla ilgili "gece 12'den sonra sigara içeni yakarım" diyerek espri yaptı.

Tatlıses günah çıkardı

Son Genel seçimlerde Urfa'dan bağımsız milletvekili adayı olacağını açıklayan Tatlıses, daha sonra sürpriz bir şekilde Genç Parti'den İstanbul adayı olmuştu. Tatlıses, 1 yıl boyunca suskun kaldı sonunda sahnede şarkı söylerken günah çıkardı. Urfa Sana Küsmüş adlı şarkıyı seslendirdikten sonra ''Urfalıları durup durup dururken seçim sırasında yarı yolda bıraktım Ardından Urfalılar ban küstü'' diyerek sahnede özeleştiri yaptı.

Nez, Tatlıses'in hostesi çıktı

Şarkıcı Nez'in 1997 yılında İbrahim Tatlıses'in özel uçağında hosteslik yaptığı ortaya çıktı. Bu iddiayı doğrulayan Tatlıses "O dönemde kendisini tanımıyordum. Sonradan söylediler. Allah gözlerimi kör etmiş dedi. Gerçi hostes demeyelim hizmetçi gibi… Yardımcım diyelim" dedi.

İbo'nun kadınları

Davetliler arasında eşinin doğumgününü hatırlamayan izleyiciye takılan Tatlıses "Eşinin doğum gününü bilmeyen koca mı olur? Sen bir de bana sor. Hepsininkini biliyorum bir tanesini değil eyvah kameralar" diye pot kırdı.



Haberin Devamı