Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor'da Kim Eleniyor? Konseyde Kimin Adı Yazıldı?

Survivor'da Kim Eleniyor? Konseyde Kimin Adı Yazıldı?

Survivor All Star’da ilk elemenin ardından ikinci oynana dokunulmazlık oyunu da oynandı. İşte Survivor’da dün gece yaşananlar ve dokunulmazlığın sahibi olan Survivor All Star grubu… Geçtiğimiz hafta yapılan halk oylaması ile ilk Elenen Duygu olmuştu! Peki Bu hafta Survivor'da kim elendi?

Survivor'da Kim Eleniyor? Konseyde Kimin Adı Yazıldı?

urvivor All Star’da yarışmacılar hem ödül oyunu hem de sembol oyunu için mücade etti . Survivor All Star'da bu hafta kim elendi? Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu.

Survivor All Star'da bu hafta Fulya Keskin adaya veda etti.

SURVİVOR SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

İkinci Dokunulmazlık Gönüllülerin


İlk dokunulmazlık oyununu kaybetmelerine rağmen başarılı bir performans göstererek ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan gönüllüler, ezici bir galibiyet aldı. Ünlülere karşı 8-1’lik bir galibiyet alan Gönüllüler, haftayı galip olarak kapattı. Güce dayalı olan dokunulmazlık oyununda özellikle erkekler 170 kilograma kadar çıkmayı başardı. Büyük rekabetin yaşanmasına rağmen, gönüllüler tüm oyunları almayı başardı. Gönüllülerde tek kaybeden isim Sahra oldu ve ünlüler Sahra’yı yenerek bir puan almayı başardı.


Turabi Rekor Kırdı!

Oynanan dokunulmazlık oyununda bir rekorda kırıldı. Survivor tarihinin en ağır torbalarını kaldıran Turabi, 170 kilogram ile oyunun en başarılı ismi oldu. Acun Ilıcalı, gösterdiği bu performanstan dolayı Turabi’yi tebrik ederken, oyunun galibi oldukları için de dokunulmazlık sembolünü Turabi’ye verdi.

Kim Elenecek?

Survivor All Star’da dokunulmazlık oyunu kaybettikten sonra kendi aralarında tartışmalara başlayan ünlüler grubunda, kimin isminin yazılacağı tartışılmaya başlandı. 3-4 gündür gruplaşmaların başladığı ünlülerde, bu eleme büyük bir yara açabilir.

Haberin Devamı

Ünlülerde Dokunulmazlık Oyunu

Elemede ismi yazılamayacak bir kişinin belirlenmesi için ünlülerde dokunulmazlık oyunu oynandı. Kızlar ve erkekler arasında ayrı ayrı oynanan seramik kırma oyununda kızlarda Merve Oflaz, erkeklerde ise Hakan birinci oldu. İki isim arasında oynanan düelloyu Hakan kazandı ve ünlüler grubunda elemede ismi yazılamayacak isim Hakan oldu.

Konseyde Oylama Yapıldı

Ünlüler grubu arasında yapılan ve elenmesi istenen isim oylamasında sonuçlar açıklandı. Hakan’ın ismi yazılamazken, ismi en çok yazılan isim, Fulya oldu.