Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor'da kavga! Turabi'nin cezası belli oldu

Survivor'da kavga! Turabi'nin cezası belli oldu

Survivor dokunulmazlık oyunu sırasında, Hakan, Anıl ve Turabi arasında büyük bir kavga yaşandı. Turabi Anıl'a omuz attıktan sonra Hakan'la kavga etti. Küfürlerin havada uçuştuğu kavga sonunda Ilıcalı, Turabi'ye 'Kendi kurallarını uygulamaya başladın. Burası senin çiftliğin değil. Akşama karar vereceğiz' demişti. Ve Survivor yeni bölümde Turabi için verilen karar açıklandı

Survivor'da kavga! Turabi'nin cezası belli oldu

Survivor'ın Cumartesi akşamı ekrana gelecek yeni bölümün tanıtımı herkesi şaşkına çevirdi. Kritik öneme sahip dokunulmazlık oyunu sırasında, son haftaların şanssız takımı Ünlüler'de sinirler iyice geriliyor.

TURABİ, ANIL'A OMUZ ATINCA ORTALIK KARIŞTI! KÜFÜRLER HAVADA UÇUŞTU!

Acun Ilıcalı'nın sunduğu dokunulmazlık oyunu sırasında, Gönülüller benchine gelen Turabi, Anıl'a arkadan omuz atarak vuruyor. Sonrasında ise kendisine tepki gösteren Hakan Hatipoğlu'yla tartışan Turabi çılgına dönüyor. Turabi, 'Hakan kendine gel beni böyle tersleyemezsin. Bana el kol hareketi yapamazsın' diye bağırdıktan sonra Hakan'ın üzerine yürüyor. Takım arkadaşlarının sakinleştirme çalıştığı Turabi bu defa da küfürler savuruyor.

ACUN'DAN TURABİ'YE SERT UYARI!

Yaşanan büyük kavga sonrasında Acun Ilıcalı'nın çok sinirlendiği görüldü. Turabi'yi çok sert bir şekilde uyaran Acun Ilıcalı, 'Turabi'yi baştan uyardım. Burada kendi kurallarını uygulamaya başladın. Burası senin çiftliğin değil Turabi. Bununla ilgili akşam karar vereceğiz' dedi.

Haberin Devamı

VE TURABİ İÇİN KARAR VERİLDİ
Acun Ilıcalı yaptığı açıklamayla, Turabi'ye 5 maç oyunlara çıkmama cezası verildi.
ACUN ILICALI'NIN KONSEY AÇIKLAMALARI
"Açıkçası bu sezon boyunca Turabi defalarca Survivor kurallarının izin vermediği, Survivor yarışmacılarının yapmaması gereken davranışlarda bulundu. O gün oyunda çok değişik olaylar yaşandım. Turabi oyunun başında direkt olarak Anıl'a kötü bir söz söyledi. Bunun üzerinde ben müdahale ettim. Kendisine açık açık söyledim. Böyle konuşamazsın dedim. Böyle bir kelime kullanamazsın dedim. Turabi bunun üzerine aynı davranış şeklini daha da geliştirdi. Önce Anıl'a konuşmaya devam etti. Daha sonra enteresan bir şekilde çizgi içerek gönüllüler takımının kendince yerini belirledi. İş artık şuraya döndü: Turabi'nin çiftliği."
"Bazı tepkileri vermezseniz, bazı durumların önüne geçemezsiniz. Biz tepki göstermedikçe Turabi bir üstünü zorluyor. Aramızda toplantı yaptık. Aldığımız karara göre Turabi, bundan sonraki 5 maçta oynamayacak. Benchte oturmasını da istemiyoruz.
Turabi kimdir?
Turabi Çamkıran, 1988 yılında Mersin, Erdemli'de doğdu. Çocukluğu Mersin'de geçti. Lise öğrenimini de Mersin'de tamamladı. Lise yıllarında Break Dansa merak salan Turabi bu yeteneğini geliştirmek için Güzel sanatlar bölümüne kaydoldu. Mersin üniversitesi güzel sanatlar bölümünden mezun oldu.
Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dansı yaptı. Zaman zaman isteyenlere özel Street dans eğitimi de verdi. Çocukluk yıllarında yaşadığı çevrenin etkisiyle dövüş sporlarına merak saldı.

Haberin Devamı

ÜNLÜLER'DE TURABİ'DEN MUSTAFA KEMAL'E SERT SÖZLER!

Survivor yeni bölümde Ünlüler takımı arasında sürekli oyun kaybetmelerinin ardından yeni krizler çıkıyor. Son ödül oyununda Mustafa Kemal ile Elif arasında yaşanan tartışmanın ardından Turabi'den sert bir uyarı geliyor. Turabi, Mustafa Kemal'e 'Her ne olursa olsun bir daha kız kardeşlerimize bağırma. Kusura bakma da eski Turabi olsaydı senin yakana yapışırdım' diyor.

Haberin Devamı

'BENİ KURBAN ETTİLER'

Son konseyde adının takım arkadaşları tarafından yazılmasının üzüntüsü hala yaşayan Mustafa Kemal ise, takımla problemlerinin olduğunu söyleyerek, 'Takımla biraz problemlerim var. Kendi arkadaşlarını yazmamak için beni kurban ettiler. İnsan su gibi olmamalı. Hangi kaba konulursa ona göre şekil almaması lazım. Bundan sonra herkese hak ettiği kadar saygı ve iyi niyet göstereceğim' şeklinde konuşuyor.