Gazete Vatan Logo
Magazin Survivor'da Furkan, Serhat'a resmen yalvarıyor

Survivor'da Furkan, Serhat'a resmen yalvarıyor

Survivor'ın bu akşamki bölümünde Furkan, oyunu kazanamayınca Serhat bağırıyor. Furkan da "Canımı dişime taktım, yapamıyorum ağabey" diyerek Serhat'a sussun diye yalvarıyor. İşte Survivor'un yeni bölüm tanıtımı...

Survivor'da Furkan, Serhat'a resmen yalvarıyor

TV8'in heyecanlı yarışması Survivor'da bu akşam ödül oyunu için takımlar yine kıran kırana bir mücadele veriyor. Oyun esnasında, Furkan kazanamayınca Serhat, çıldırıyor. Sonrasında Furkan, Serhat sussun diye adeta yalvarıyor.

BU AKŞAM ELENEN İSİM BELLİ OLACAK

Suvivor'da ödül oyununun ardından elenen isim belli olacak. Eleme adayları, gönüllüler takımından Berna ve Gökhan; ünlülüler takımından Sabriye ve Pınar oldu.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

FURKAN KIZILAY KİMDİR?

30 Kasım 1990'da İstanbul'da dünyaya gelen Furkan Kızılay, Türk dizi film oyuncusu ve şarkıcıdır. Çocuklar Duymasın adlı TV dizisindeki Emre (Havuç) karakteri ile ünlenmiştir. sinema filmleri ve TV dizilerinin yanı sıra reklamlarda da rol almaktadır. Ayrıca 2009 yılında "Aşksın Sen" adlı albümünü çıkarmıştır. 2010'da çekimlerine yeniden başlanan Çocuklar Duymasın dizisinde Emre (Havuç) karakterini yeniden canlandırmıştır.

Furkan Kızılay'ın rol aldığı dizi ve filmler:

Çocuklar Duymasın (2002-2005), Emret Komutanım Şah Mat (2007), Çocuklar Duymasın (2010-2012-2013)

Haberin Devamı

Furkan Kızılay'ın çıkardığı albümler:

Aşksın Sen (2009), Her şey Senle (2010), Karamel Kokun (2011), Ecem (2014), Vura Vura (2014)

2017 yılında Survivor Ünlüler takımında yarışıyor..