Gazete Vatan Logo
Magazin Sihirli Annem'in Sadık'ı oyunculuğu bıraktı! Yeni mesleği şaşırttı

Sihirli Annem'in Sadık'ı oyunculuğu bıraktı! Yeni mesleği şaşırttı

Başrollerini İnci Türkay, Nevra Serezli, Defne Joy Foster ve Gizem Güven gibi isimlerle paylaştığı Sihirli Annem dizisiyle akıllara kazınan Şahap Sayılgan, uzun yıllardır ekranlarda yer almıyor. Ünlü oyuncunun yeni mesleği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Sihirli Annem'in Sadık'ı oyunculuğu bıraktı! Yeni mesleği şaşırttı

Türk televizyonlarının unutulmaz yapımları arasında yer alan Sihirli Annem dizisinde 'Sadık' karakterini canlandıran başarılı oyuncu Şahap Sayılgan'ın yeni mesleği şaşırttı. 

Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan Şahap Sayılgan, birçok tiyatro oyununda sahneye çıktı. 1993 yılında yayınlanan Ferhunde Hanım ve Kızları dizisiyle şöhret kapısını aralayan Şahap Sayılgan, sonrasında Bizim Evin Halleri dizisinde rol aldı. 

Senaristliğini Gamze Özer'in yaptığı Sihirli Annem dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Şahap Sayılgan, dizinin 2011 yılında ekrana gelen versiyonunda da yer almıştı. 

Bir süredir gözlerden uzak yaşayan Şahap Sayılgan, kamera önü oyunculuğunu bıraktı. Özel bir üniversitede öğretmenlik yaptığı konuşulan Şahap Sayılgan, öğrencilere tiyatro alanında ders veriyor.