Sihirli Annem

Sihirli Annem

Son dakika sihirli annem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sihirli annem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sihirli annem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sihirli Annem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sihirli annem gelişmeleri de dahil olmak üzere 164 sihirli annem haberi bulunmuştur. Tüm sihirli annem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sihirli Annem’in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın babası vefat etti
Sihirli Annem’in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın babası vefat etti Sihirli Annem dizisiyle tanınan oyuncu Damla Ersubaşı'nın babası vefat etti. Babasının fotoğrafını paylaşan Damla Ersubaşı "Gitti pamuğum bitti her şeyim" ifadelerini kullandı.
12.04.2024 Magazin
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı yeni aşkını paylaştı: ’Şarkıyı enişteniz seçti’’
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı yeni aşkını paylaştı: ’Şarkıyı enişteniz seçti’’ Sihirli Annem dizisinde Tuğçe karakterine hayat veren Damla Ersubaşı olaylı boşanmanın ardından yeni bir aşkla yelken açtı. 2 çocuğunun babası Mustafa Can Keser’den ayrıldıktan sonra yeni sevgilisini sosyal medyadan ilan etti.
3.04.2024 Magazin
Damla Ersubaşı’dan yeni itiraf! Annem öğrendiğinde yüzüme tükürmüştü!
Damla Ersubaşı’dan yeni itiraf! Annem öğrendiğinde yüzüme tükürmüştü! Sihirli Annem dizisinde ‘Tuğçe’ karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı boşanma sürecinde yayınladığı bir videoyla uyuşturucu kullandığını itiraf etmişti. Ersubaşı şimdi de katıldığı bir YouTube programında hamile kaldığı için evlendiğini ve ailesinin kendisine büyük bir tepki gösterdiğini açıkladı.
7.02.2024 Magazin
Uyuşturucu kullandığını itiraf eden Damla Ersubaşı’ndan ‘kumpas’ açıklaması
Uyuşturucu kullandığını itiraf eden Damla Ersubaşı’ndan ‘kumpas’ açıklaması Sihirli Annem isimli dizide ‘Tuğçe’ karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı son günlerde özel hayatıyla gündemde. Damla Ersubaşı geçtiğimiz günlerde eski eşiyle tekrar davalık olmuş, yayınladığı videoyla da uyuşturucu kullandığını itiraf etmişti. Açıklamaların ardından Nişantaşı’nda görüntülenen Damla Ersubaşı mağdur olduğunu söyleyerek kendisine kumpas yapıldığını iddia etti.
28.12.2023 Magazin
Damla Ersubaşı yasaklı madde kullandığını ağlayarak itiraf etti!
Damla Ersubaşı yasaklı madde kullandığını ağlayarak itiraf etti! Sihirli Annem’in Tuğçe’si olarak tanınan, şimdilerde sosyal medya fenomenliği yapan Damla Ersubaşı, son günlerde sık sık özel hayatıyla gündeme geliyor. Ersubaşı geçtiğimiz günlerde eski eşiyle tekrar davalık olmasıyla magazin gündemine geldi. Damla Subaşı şimdi de bir dönem uyuşturucu kullandığını itiraf ederek şaşırttı.
22.12.2023 Magazin
Sihirli Annem'in Betüş ve Suzan'ı yıllar sonra bir araya geldi! Pozlarına yorum yağdı
Sihirli Annem'in Betüş ve Suzan'ı yıllar sonra bir araya geldi! Pozlarına yorum yağdı Sihirli Annem dizisi oyuncuları Zuhal Topal ve İnci Türkay yeniden bir araya geldi. Sihirli Annem dizisinde Betüş ve Suzan karakterlerini canlandıran ikili o anları sosyal medyada hesabından da paylaştı. Zuhal Topal yaptığı paylaşımın altına “Araya mesafeler girse de 22 yıllık dostluğumuz hiç bitmedi" notunu düştü. İkilinin paylaşımı beğeni rekoru kırdı.
16.11.2023 Magazin
Seda Fettahoğlu son yolculuğuna uğurlandı
Seda Fettahoğlu son yolculuğuna uğurlandı Çocuklar Duymasın ve Sihirli Annem gibi dizilerde rol alan parkta ölü olarak bulunan oyuncu Seda Fettahoğlu memleketi Giresun'da son yolcuğuna uğurlandı.
29.09.2023 Magazin
Seda Fettahoğlu kimdir, neden öldü? Seda Fettahoğlu oynadığı diziler hangileri, Yalan Dünya’da ve Sihirli Annem’de hangi karakteri oynadı? Nur Fettahoğlu ile kardeş mi?
Seda Fettahoğlu kimdir, neden öldü? Seda Fettahoğlu oynadığı diziler hangileri, Yalan Dünya’da ve Sihirli Annem’de hangi karakteri oynadı? Nur Fettahoğlu ile kardeş mi? Oyuncu Seda Fettahoğlu neden öldü? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Sihirli Annem dizisiyle tanınan Seda Fettahoğlu İstanbul'daki bir parkta ölü olarak bulundu. Peki, Seda Fettahoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında, ölüm sebebi belli oldu mu? Seda Fettahoğlu Nur Fettahoğlu kardeş mi? İşte Seda Fettahoğlu oynadığı diziler
28.09.2023 Gündem
Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven ameliyat oldu! Son durumunu paylaştı
Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven ameliyat oldu! Son durumunu paylaştı "Sihirli Annem" dizisinde 'Ceren' karakterine hayat veren, "Selena" dizisinde canlandırdığı 'Leyla' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Gizem Güven ekranlardan uzak bir hayat sürerken, sosyal medya paylaşımlarına hız kesmiyor. Güven, sosyal medyada ürettiği içeriklerle takipçileri ile buluşuyor. Genç oyuncudan korkutan bir haber geldi. Gizem Güven, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bıçak altına yattı. Ameliyat sonrası görüntüsünü paylaşan oyuncu, son durumu hakkında bilgi verdi.
19.08.2023 Magazin
Kilo veren ünlüler! Eski halinden eser yok
Kilo veren ünlüler! Eski halinden eser yok Fenomen dizi Sihirli Annem'de Cem karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu Buğra Özmüldür, verdiği kilolarla herkesi şaşırttı. İşte son hali...
9.05.2023 Magazin
Arkadaşından Damla Ersubaşı'ya şoke eden suçlama: Benim kocama nasıl göz dikersin!
Arkadaşından Damla Ersubaşı'ya şoke eden suçlama: Benim kocama nasıl göz dikersin! Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Yakın arkadaşı Müge Işık, ünlü oyuncunun hem Keser’in ailesini dolandırdığını hem de kendi eşi Sönmez Işık’ı ayartmaya çalıştığını öne sürdü.
17.04.2023 Magazin
Kiralık araba dolandırıcılığına dikkat! ‘Görmediğiniz bir şeye para yatırmayın’
Kiralık araba dolandırıcılığına dikkat! ‘Görmediğiniz bir şeye para yatırmayın’ Ramazan Bayramı’nda şehir dışına tatile çıkmak isteyen vatandaşlar, uygun araç kiralama şirketi aramaya başladı. Kendileri için en uygun olan kiralık aracı ararken, vatandaşları bekleyen tehlike ise kaparo dolandırıcılığı oldu.
16.04.2023 Ekonomi
Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, hakkındaki iddialarla ilgili suç duyurusunda bulundu
Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, hakkındaki iddialarla ilgili suç duyurusunda bulundu Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, özel hayatıyla gündeme geldi. Damla Ersubaşı, yakın arkadaşı Müge Işık’ın, eşi Sönmez Işık’a müstehcen fotoğraflar gönderdiğini öne sürdüğü açıklamalarına tepki gösterdi. Avukatıyla Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunan Ersubaşı, “Üç gündür çok sistematik bir şekilde tehdit ediliyorum, üstüme iftiralar atılıyor. Hukuk yoluyla cevap veriyorum. Kimse elinin kirini benim üzerimden temizlemesin. Bugüne kadar hiç yüz kızartıcı bir davranışta bulunmadım. Kendi ayakları üzerinde duran ve 2 çocuğuna bakan bir anneyim” dedi.
17.04.2023 Magazin
Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı? 3 Şubat Arka Sokaklar neden yayınlanmıyor? Kanal D yayın akışı
Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı? 3 Şubat Arka Sokaklar neden yayınlanmıyor? Kanal D yayın akışı Uzun süredir ekrana gelmeyen Arka Sokaklar dizisiyle ilgili gelişmeler merak ediliyor. Dizinin takipçilerinin her Cuma, "Arka Sokaklar bu akşam var mı, Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman" araştırmaları da devam ediyor.
3.02.2023 Televizyon
31 Aralık 2022'de TV'de neler var, yılbaşı gecesi kanallarda ne var? 31 Aralık 2023 Kanal D, TRT1, ATV, Show, TV 8, FOX TV yayın akışı...
31 Aralık 2022'de TV'de neler var, yılbaşı gecesi kanallarda ne var? 31 Aralık 2023 Kanal D, TRT1, ATV, Show, TV 8, FOX TV yayın akışı... Yılbaşı gecesi TV’de neler var, 31 Aralık 2023 gecesi hangi kanalda ne var? Sorularının yanıtı yeni yılı evde geçirecekler tarafından sorgulanıyor. Yılbaşı gecesi 31 Aralık TV yayın akışı günün en çok aranan konu başlıklarından biri oldu. 31 Aralık Yılbaşı gecesi yılbaşına özel programlar, diziler ve filmler izleyicilerin evlerine konuk olacak. İşte, Show TV, Kanal D, Star, ATV ve TV8 31 Aralık yayın akışı...
31.12.2022 Televizyon
31 Aralık Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları kimler? İşte Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları!
31 Aralık Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları kimler? İşte Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları! Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konukları merak ediliyor. Kanal D yayın akışına göre program 31 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 20:00’de ekrana gelecek. Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel programının konsepti "Yılbaşı Gazinosu" olarak açıklandı. İşte 31 Aralık 2022 Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel konukları...
30.12.2022 Televizyon
Sihirli Annem'in Sadık'ı oyunculuğu bıraktı! Yeni mesleği şaşırttı
Sihirli Annem'in Sadık'ı oyunculuğu bıraktı! Yeni mesleği şaşırttı Başrollerini İnci Türkay, Nevra Serezli, Defne Joy Foster ve Gizem Güven gibi isimlerle paylaştığı Sihirli Annem dizisiyle akıllara kazınan Şahap Sayılgan, uzun yıllardır ekranlarda yer almıyor. Ünlü oyuncunun yeni mesleği ortaya çıktı. İşte detaylar...
1.12.2022 Magazin
Zeynep Özkaya aşka geldi! Sevgilisiyle havuz paylaşımı olay oldu
Zeynep Özkaya aşka geldi! Sevgilisiyle havuz paylaşımı olay oldu Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Çilek karakteriyle tanınan Zeynep Özkaya oyunculuk yapmasa da sosyal medyada oldukça aktif. Özkaya, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Zeynep Özkaya son olarak sevgilisiyle havuzda verdiği pozu paylaştı.
26.09.2022 Magazin
Damla Ersubaşı resmen eridi! 13 günde 6 kilo verince...
Damla Ersubaşı resmen eridi! 13 günde 6 kilo verince... Sihirli Annem dizisinde Tuğçe karakteriyle tanıdığımız Damla Ersubaşı özel hayatıyla ve paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyor. Bir süredir ekranlardan uzak olan ve yaptırdığı estetiklerle sık sık adından söz ettiren Damla Ersubaşı 13 günde 6 kilo verdiğini söyledi. Ersubaşı'nın son paylaşımına yorum yağdı.
5.08.2022 Magazin
Oyuncu İnci Türkay 50'nci yaşını kutladı!
Oyuncu İnci Türkay 50'nci yaşını kutladı! 'Sihirli Annem' dizisinde 'Betüş' karakterine hayat veren İnci Türkay, 50 yaşına bastı. Eşi Atilla Saral ile Yunanistan’da tatil yapan güzel oyuncu, pasta üflediği anı takipçilerinin beğenisine sundu.
17.07.2022 Magazin
Defne Joy Foster kimdir? Defne Joy Foster nasıl öldü?
Defne Joy Foster kimdir? Defne Joy Foster nasıl öldü? Bir dönemin en çok izlenen dizilerinden Sihirli Annem dizisinde Eda karakterine hayat veren Defne Joy Foster sosyal medyadea gündem oldu. Oyuncu, sunucu ve eski DJ’lerden olan Defne Joy Foster’ın 2011 yılında hayatını kaybetmişti. Peki, Defne Joy Foster kimdir? Defne Joy Foster nasıl öldü? Defne Joy Foster ne zaman vefat etti? İşte detaylar…
17.07.2022 Ünlüler Dünyası
Sihirli Annem dizisi senaristi Gamze Özer kimdir? Ünlü senaristten acı haber!
Sihirli Annem dizisi senaristi Gamze Özer kimdir? Ünlü senaristten acı haber! Başarılı dizilerin senaristi Gamze Özer’den acı haber! Sihirli Annem, Acemi Cadı, Dila Hanım, Hanımın Çiftliği gibi dizilerin başarılı senaristi Gamze Özer hayatını kaybetti. Gamze Özer'in genç yaştaki vefatı sevenlerini üzdü. Gamze Özer’in vefat haberini Armağan Çağlayan duyurdu. Peki, Gamze Özer kimdir? Gamze Özer kaç yaşında ve nereli? Gamze Özer’in hastalığı ne? İşte Gamze Özer’in hayatı…
25.06.2022 Ünlüler Dünyası
Senarist Gamze Özer hayatını kaybetti! Acı haberi Armağan Çağlayan duyurdu
Senarist Gamze Özer hayatını kaybetti! Acı haberi Armağan Çağlayan duyurdu Senarist Gamze Özer'den kahreden haber! Sihirli Annem, Acemi Cadı, Dila Hanım, Hanımın Çiftliği gibi dizilerin başarılı senaristi Gamze Özer hayatını kaybetti. Gamze Özer'in genç yaştaki vefatı sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu. Özer'in acı haberini Armağan Çağlayan, sosyal medyadan duyurdu.
25.06.2022 Magazin
Sihirli Annem'in Eda'sı Defne Joy Foster'ın oğlu Can Kılıç Solmaz büyüdü! Son hali...
Sihirli Annem'in Eda'sı Defne Joy Foster'ın oğlu Can Kılıç Solmaz büyüdü! Son hali... Sihirli Annem'in Eda'sı Defne Joy Foster 2011 yılında hayatını kaybetti. Başarılı oyuncu geride bir erkek çocuğu bıraktı. Defne Joy Foster'ın oğlu Can Kılıç Solmaz, büyüdü. Foster'ın eşi Yasin Solmaz, 13 yaşındaki oğlu Can'ın son halini paylaştı. Defne Joy Foster'ın oğlunu görenler gülüşünü bile annesine benzetti.
13.06.2022 Magazin
Afara 4. Bölüm konukları kim? 6 Mayıs Afara konukları…
Afara 4. Bölüm konukları kim? 6 Mayıs Afara konukları… Afara 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Sunuculuğunu Uğur Aslan'ın üstlendiği eğlence programı Afara'nın bu haftaki konukları merak ediliyor. İşte Afara 4. Bölüm konukları...
6.05.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Sihirli Annem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sihirli annem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.