Gazete Vatan Logo
Magazin Robbie Williams konser için Bodrum'da! Bilet fiyatı dudak uçuklattı

Robbie Williams konser için Bodrum'da! Bilet fiyatı dudak uçuklattı

Robbie Williams, konser vermek için Türkiye'ye geldi. Önceki gün Milas genel havacılık terminalinde görüntülenen şarkıcıya kendi ekibi eşlik etti. Dün akşam Bodrum'da müzikseverlerle buluşan Robbie Williams'ın bilet fiyatı ise dudak uçuklattı.

İngiliz şarkıcı Robbie Williams, önceki yıl, Türk asıllı eşi Ayda Field ve dört çocuğuyla tatil yaptığı Bodrum'a bu kez çalışmaya geldi. Türkiye'deki ilk konserini verecek olan Robbie Williams'ın tüm biletleri satıldı.

KONSER BİLETİ 17 BİN 600 TL!

Konserin gerçekleşeceği otelin internet sitesinden yapılan açıklamada, otelde konaklayanların ücretsiz katılabileceği konsere, otel dışından gelmek isteyenlerin de çevrim içi satış kanalları üzerinden biletlerini temin edebileceği kaydedildi. Ayrıca konser biletinin 17 bin 600 liradan satışa çıkarıldığı da bildirildi.

VIP ARACINA BİNERKEN BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Önceki akşam Milas genel havacılık terminalinde görüntülenen şarkıcıya kendi ekibi eşlik etti. Yalnız başına VIP aracına binen Williams’ın konser sonrası Bodrum’dan ayrılacağı öğrenildi.

JETİ HAZIR TUTULUYOR

Dün akşam konser veren şarkıcı, İsviçre’de tatil yapan Türk asıllı eşi Ayda Williams ve çocuklarının yanına dönecek. Kendisini Bodrum’a getiren jetin de hazır tutulduğu öğrenilen bilgiler arasında.

Haberin Devamı