Gazete Vatan Logo
Magazin Poyraz Karayel 61. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Poyraz Karayel 61. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Poyraz Karayel dün akşam ekrana gelen son bölüm ile izleyenleri ekrana bağladı. Poyraz Karayel yayınlanan son bölüm ardından 61. yeni bölüm fragmanı beklenmeye başlandı. Peki Poyraz Karayel 61. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Poyraz Karayel 61. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Limon Film'in yapımcılığını üstlendiği başrollerinde İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Ataberk Mutlu gibi usta isimlerin yer aldığı Poyraz Karayel 61. yeni bölüm fragmaı henüz yayınlanmadı. Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacak. Poyraz Karayel yepyeni bölümleri ile Çarşamba akşamları Kanal D ekranında...

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM ÖZETİ

Neşet Ayşegül’ün savcıyla çalıştığını öğrenmiştir ama bunu Ayşegül’e belli etmez. Tam tersine Ayşegül’ün daha çok üstüne gitmeye başlar.

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Poyraz Zülfikarlar sayesinde öğrendiği imalathanenin yerini savcıya söyler. Karşılığında da içinde oldukları davalara takipsizlik kararı verilmesini ister. Fakat işler karışır.

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜME DAMGA VURAN SAHNE

Savcı hem Poyraz hem de Bahri ve adamları için gözaltı kararı çıkarır. Herkesin Meltem’in mekanda saklanmaktan başka çaresi kalmamıştır. Bu arada Neşet de savcının peşinde olduğunu bildiğinden yurtdışına kaçmaya karar verir. Ama yurtdışına yalnız gitmeye niyeti yoktur... Poyraz bu kaçışa engel olabilecek midir?

Haberin Devamı