Gazete Vatan Logo
Magazin Pınar Deniz'den 'estetik' iddialarına yanıt geldi!

Pınar Deniz'den 'estetik' iddialarına yanıt geldi!

'Yargı' dizisinde canlandırdığı "Ceylin" karakteriyle gönüllere taht kuran Pınar Deniz, leoparlı elbise ve yüzündeki değişimle gündem oldu. Sevilen ismin kısacık saçlarıyla verdiği pozuna sevenlerinden yüzlerce yorum geldi. Deniz, bir paylaşım yaparak dudaklarını yaptırmadığını söyledi.

Pınar Deniz'den 'estetik' iddialarına yanıt geldi!

Kaan Urgancıoğlu ile başrolünü üstlendiği Yargı dizisiyle dikkat çeken Pınar Deniz, katıldığı davette vücudunu saran leopar desenli elbisesi ile gündem oldu.

Pınar Deniz'in yüzündeki değişim gözlerden kaçmadı. Kimi "estetik" dedi kimi ise "Zayıflık ve makyaj" dedi. Deniz, dudaklarını yaptırdığı iddialarından sonra hemen bir paylaşım yaptı.

 

"DUDAKLARIMI MI YAPTIRMIŞIM?"

Oyuncunun "Neee! Dudaklarımı mı yaptırmışım?" diyerek yaptığı paylaşımla beğeni topladı. Deniz ayrıca leopar desenli elbisesiyle de hayranlarından tam not aldı.

 

"GÜZEL OLMADIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM"

Pınar Deniz, "İbrahim Selim ile Bu Gece" adlı programda bilinmeyenlerini paylaşmıştı. Oyuncu, ''Lisedeyken çok çirkin olduğumu düşünüp aynaya bakamıyordum. Büyük ihtimalle başka psikolojik sorunlar yaşıyordum. Sınav zamanıydı, o kaygı oraya dönüşmüş olabilir. Ara ara bu duygu geliyor. Bazen çok çirkin olduğumu, güzel olmadığımı düşünüyorum ama çok da takılmıyorum" demişti.